Azhan Rani Kongsi Video Behind The Scene Babak Sedih

Tengok Apa Yang Berlaku Lepas Director Cakap ‘Cut’. Ini Yang Terjadi, Aduiii Kelakar Ter0kkk !!

Drama Nur 2 membuatkan penonton rasa lebih em0si dengan lakonan pemenang Anugerah Pelakon Antag0nis Pilihan Anugerah DFKL 2019, Azhan Rani yang memegang watak Ustaz Syed Hamadi, watak seorang Ustaz yang menyalahgunakan agama untuk kepentingan diri sendiri.

Ustaz Hamadi kini sudah keluar dari penjara setelah dijamin oleh isterinya Aishah, lakonan pelakon berbakat besar Noorkhiriah. Ingatkan sudah insaf, tetapi masih menjadi-jadi perangai Ustaz Hamadi ini sehingga membuatkan ramai yang ger4m dengan watak yang dibawa oleh Azhan Rani ini.

Bakat lakonan pelakon Azhan Rani atau pemilik nama sebenar Azhan Abdul Rani yang selalu membawa watak antag0nis tidak perlu dipertikaikan lagi. Walaupun namanya sebelum ini kurang dikenali, tetapi wajahnya sering muncul di kaca televisyen menerusi drama-drama tempatan.

Namun kini, dia sudah semakin popular dan semakin mendapat nama di bidang lakonan tanah air. Namanya menjadi sebutan oleh peminat setia Drama Nur 2 hampir setiap hari. Malah akaun Instagram miliknya turut ‘diser4ng’ oleh netizen yang ger4m dengan watak yang dibawa olehnya.

Menerusi akaun Instagram, Azhan Rani berkongsi sedikit rakaman video behind the scene bagi babak Ustaz Hamadi memujuk isterinya Aishah atau pun Ecah, lakonan pelakon berbakat besar Noorkhiriah.

Menerusi video yang berdurasi 1 minit ini, Ustaz Hamadi memohon maaf dengan Ecah dan berjanji untuk membahagiakan Ecah semula seperti masa awal-awal mereka bertemu. Alahai sweet pulak Ustaz Madi masa ni.

Ramai peminat mempersoalkan sama ada Ustaz Hamadi betul-betul sudah insaf atau hanya berdrama semata-mata dengan isterinya Ecah. Apa-apa pun babak ini membuatkan ramai yang menitiskan air mata.

Tetapi yang menariknya, selepas sahaja director cakap ‘cut’, ini yang berlaku. Penonton punyalah sedih, tapi korang tengok lah apa yang terjadi. Aduiiii serius lawak !!

Baca perkongsian Azhan Rani di bawah :

” Eh orang dah #setulusikhlas dia pulak main2 … eh last aku bagi chance ni.. nampak tak, sape yang jahat.: #jomkec4mecahbunjut.. “

” #behindthescene #3episodlagi #nur2 setiap isnin-khamis, jam 10:00 malam @tv3malaysia #sudi2kan.. “

Boleh pula Noorkhiriah tiba-tiba menyanyi lagu Sufian Suhaimi. Serius kelakar. Kalau tahu, tak jadi nak sedih part ni. Rata-rata peminat terhibur dengan lakonan mereka, antara komen-komen peminat :

” Tapi betul ke syed hamadi @azhan_rani Benar x2 insaf atauuuuu jeng jeng jeng.. T1pu nak pujuk ecah ? “

” Habis semua org dia suruh kec4m… #jomkec4mustazmadi.. “

” Jah4t2 hamadi pun.. Tp suweet jer orgnya.. On x on… “

” Part ni i sedih tgk madi.. Meleleh ayaq mata.. Rasa sgt madi pya feel tu.. “

” Sweet2 ped4s hamadi ni.. dlm nk memujuk tu smpt lg dier ckp ecah tu mand0l.. “

” Ust syed hamadi ni x la sejah4t mana pun.. Dia pn x sgup jual ecah.. Ada tanda² nak berubah ni.. “

” Ala.. ayat manis jer tu… nti buat lg… ustaz madi ni bkn pnh serik pon.. “

” Part ni sbnarya sedih sbb aisyah bertahan dn setia kat midi. tp masa midi ngiss aku plk yg ger4m sbb sblom ni midi acah2 aja knzz. padan lah muka kau madi.. “

” Yang duk gelak bawak paper tu jiran Nur kan.. “

” Sempat ustaz madi kut0k ecah mand0l… kuang ajo. Hahaha.. “

Pelakon Drama Nur 2 ini rupa-rupa dekat set pengambaran macam-macam hal diorang buat nak bagi tidak stresss dan bekerja dalam suasana yang gembira. Daripada pengarah, pelakon dan semua krew yang terlibat sudah macam keluarga, ukhuwah mereka sangat rapat selepas bekerjasama menjayakan Drama Nur 2 ini. Itu yang sebaiknya.

Apa-apa pun tak sabar nak menantikan episod-episof terakhir Drama Nur 2. Agak-agak korang, Ustaz Hamadi ini akhirnya akan insaf tak ? Hehehe..

Silakan SHARE..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Azhan Rani by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..