” Arif, sabarnya awak. Tak balas pon apa adik buat.. ” – Netizen

Tya Arifin Kongsi Video Gelagat Anak-Anaknya Arif Jiwa dan Azzahra Jiwa Bermain Mainan. Part Zahra Mengam0k Dan Tep0k Muka Arif Sambil Tarik Rambut Tu Alahai, Senyap Je Abang. Penyabar Sungguh !! 

Nama Tya Arifin antara pelakon negara jiran yang popular di kalangan peminat. Memegang status isteri kepada Asyraf Khalid iaitu anak tiri Dato’ Siti Nurhaliza, Tya sudahpun dikurniakan dua orang cahayamata. Arif Jiwa dan Azzahra Jiwa, nama dua permata hati Tya dan Asyraf.

Tya yang sudah merubah penampilannya kepada berhijab semakin ayu dan sopan. Tya yang arif dalam pembuatan jamu mencipta produk jamunya sendiri. Produk dan perniagaannya semakin maju dan mendapat sambutan hang4t daripada pembeli, Tya antara usahawan berjaya.

Sibuk dengan kerjaya, Tya tetap meluangkan masa buat anak-anaknya itu. Arif memang sudah ramai peminatnya sejak kecil lagi. Wajah Arif yang manis dan suka senyum tu buat ramai yang menyukainya. Manakala Zahra sudahpun berusia setahun dan banyak ragamnya.

Menerusi akaun Instagram Tya Arifin, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat anaknya Arif dan Azzahra sedang bermain. Zahra yang menang1s dan mengam0k lantas menep0k wajah Arif kerana abangnya itu mengambil barang mainannya. Alahai kes1an abang, nak tolong betulkan mainan adik dah kena tepok.

Jom tonton video di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk menonton video seterusnya..)

Gelagat Zahra dan respon Arif itu menarik perhatian peminat. Amboi adik siap tarik rambut lagi. Antara komen-komen mereka :

” Baiknyeee abg arif ni sabar je. Perempuan gad0h mmg suka tarik rambut.. “

” Lembut hati Abang. Anak no 2 hati kering tapi rajin hehe.. “

” Baiknya abg ariff cool ja. Gar4ngnye ara, pandai buat orang dah haha.. “

” Kesi4n abang Arif. Muka baik, abang redha jer kena bul1 dengan adik.. “

” Arif, sabarnya awak. Gar4ngnya adik, dah cakar muka abang.. “

” Baik la abang dia cool aje. Tak balas pon apa adik buat.. “

Sabarnya Arif ni, tak dibalas langsung pukulan adiknya tu. Ini baru betul abang yang baik. Sesuai sangat perangai penyabar dengan air muka Arif yang lembut tu. Apa pun, semoga Arif dan Zahra membesar dengan sihat selalu, dilindungi Allah daripada sebarang bahay4 dan jadi anak yang menyenangkan ibu bapa. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tya Arifin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..