” Apa ni lepas bersalin terus lawa kurus. Hilang terus perut dia.. “

Peminat Terkej0t Dengan Penampilan Terbaru Hanis Zalikha Yang Baru Saja Habis Berpant4ng. Hairul Azreen Dedah Ini Rahsia Isterinya..

Ramai sedia maklum pelakon utama filem Paskal, Hairul Azreen dan juga isterinya Hanis Zalikha baru sahaja menimang zuriat yang kedua pada 24 Mei 2019 yang lalu. Anak kedua mereka ini diberi nama Alisa Aisyah Binti Hairul Azreen. Nama yang cukup indah, seindah dan secomel paras rupanya.

Alisa juga turut mempunyai akaun Instagram sendiri seperti abangnya Yusuf Iskandar. Akaun Instagram Alisa turut  dikendalikan oleh ibu bapanya, Hanis dan Hairul. Sehingga kini Alisa mempunyai 364 ribu pengikut di akaun Instagram miliknya.

Seperti abangnya Yusuf, Alisa juga turut terkena tempias populariti kedua ibu bapa mereka yang bergelar selebriti. Ramai peminat yang ternanti-nantikan gambar dan video terkini mengenai Alisa dikongsikan di Instagram.

Menerusi akaun Instagram, Hanis yang baru sahaja selesai proses berpant4ng melahirkan Alisa ini memuatnaik gambar terbarunya bersama Hairul. Apa yang menariknya, ramai yang terkej0t dengan penampilan Hanis yang begitu cepat kurus walaupun baru sahaja habis pant4ng.

Badannya yang begitu cepat langsing itu membuatkan ramai yang tertanya-tanya, apakah rahsia Hanis. Kalau tak percaya, tengok gambar terbaru Hanis di bawah :

” Bila Alisa bagi kita keluar rumah kejap, kita cari peluang tidur walaupun berdiri.. “

Rata-rata ramai yang kagum dengan penampilan terkini Hanis yang begitu cepat menjadi langsing dan ramping selepas bersalin. Antara komen-komen mereka :

” Omg omg omg perut kat mana mak alisa ? “

” Hm kenapa beranak pn perut x b0ncit mcm kita. Kenapaaaaaaa.. “

” Apa ni lepas bersalin trus lawa kurusssss.. “

” Jeles tgk perut… cpt giler kurussss. anak sy dah 2y tp mommy dia kurus2 lg hemmm.. “

” Kalau mcm ni punya body beranak tiap2 tahun pun xpa kan @hairulazreen. Hehe.. “

” Amagadddd hilang trus perut dia. Perut sis smpai skrg ada wlaupun anak dh setahun.. Haha.. “

” Nape daddy nmpk mcm yusof version dh besar.. “

” Wow.. cepatnya slim balik.. “

” Nangis bucu katil tengok @haniszalikha cepat naw kurusnya adoiiii.. “

” Mcm amek gamba dgn yusuf jee btw perut mana perut.. “‘

” Okay muka hairul senyum sini memang jelas nampak seperti Yusuf. Hahahaha. Nak tgk Yusuf versi grown man boleh tengok ayahnye je.. “

Hairul mendedahkan di ruangan komen yang isterinya seorang yang berdisiplin tinggi semasa dalam proses berpant4ng.

Wahhh kagumnya admin dengan Hanis. Bak kata pepatah, nak seribu daya kan. Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan. Memang terbaik lah Hanis. Tahniah.. Semoga menjadi sumber inspirasi kepada wanita di luar sana.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Haniz Zalikha, Hairul Azreen, Yusuf Iskandar, Alisa Aisyah by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..