Apa Barang Tukar Tayar Kereta, Wanita Ni Rilek Jer Tukar Tayar L0RI. Pakai Baju kelaw4r Dengan Selipar Jepun Lagi !

Pada zaman sekarang, kita mengetahui ramai perempuan yang mampu memandu kereta dan ianya bukanlah pemandangan yang menghairankan lagi. Tetapi jarang kita melihat orang perempuan akan menukar tayar jika tayar kereta mereka panc1t ataupun tayar kereta mereka mengalami masal4h kan?

Ini kerana menukar tayar kereta itu sebenarnya bukanlah tugas yang ringan kerana memerlukan tenaga dari mengangkat b0dy kereta menggunakan jack, membuka skru tayar, mengangkat tayar sehinggalah memasang skru tayar kembali.

Tetapi sebuah video yang dimuatnaik di youtube oleh akaun R0mansa Supir Truk menunjukkan seorang perempuan berumur separuh baya menunjukkan kemampuannya dengan memasang tayar sebuah lori. Yang menariknya dia hanya memakai baju ‘kel4war’ (sejen1s baju tidur perempuan) sahaja semasa melakukannya.

Sebenarnya wanita tersebut adalah seorang pemilik bengkel tayar lori dan dia sudah biasa melakukan pekerjaan tersebut walaupun hanya berselipar dan berbaju kelaw4r sahaja.

Dia kelihatan tidak kek0k dan dilihat begitu mahir melakukan pekerjaan tersebut dari membuka skru, memasang skru menggunakan dr1ller dan juga mengepam angin tayar lori tersebut.

Kelihatan dia mengusahakan bengkel tayar tersebut sambil dibantu oleh anak- anak lelakinya yang masih kecil. Dapat dilihat anaknya sedang mengantikan tayar sebiji motosikal di dalam video tersebut

Walaupun hanya berbaju kelaw4r dan berselipar, dia menunjukkkan yang dia mahir dan kuat melakukan pekerjaan tersebut

Tidak dipastikan siapa nama wanita tersebut tetapi dia membuktikan yang zaman sekarang orang perempuan itu mampu melakukan apa sahaja dan tidak hanya orang lelaki sahaja yang boleh melakukannya.

Dapat dilihat dia seorang perempuan yang begitu bersemangat dan begitu mahir melakukan pekerjaannya sehingga dia dipercayai oleh pemandu lori untuk menukar tayar lori mereka. Video tersebut juga dapat mencab4r golongan lelaki yang masih ada di antaranya tidak boleh lagi untuk menukar tayar kereta sendiri apat4h lagi menukar dan memasang tayar lori.

Tonton Video Berkenaan Di Bawah Ini

Terima Kasih Kerana Membaca. Silakan SHARE Ya!

Artikel Disediakan Oleh Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..