” Antara benda paling t4kut nak hadap. Mintak jauh.. “

Video Issey Fazlisham Kongsi Perkara Yang Paling Dit4kuti Oleh Semua Orang. Memang Ser4m Kalau Kena Ni. Betul Sangat !!

Fazlisham bin Mat Hussin atau lebih dikenali sebagai Issey Titan ialah seorang pelakon, pelawak, pengacara dan penyampai radio Hot FM (2016–2018) dan Suria FM. Beliau merupakan anggota kumpulan lawak Titan berganding bersama Ammar dalam rancangan Bintang Mencari Bintang.

Issey pernah menjadi ketua kumpulan Dikir Barat iaitu Dikir Akademi Arjunasukma. Beliau mengambil peranan sebagai tukang karut untuk Konsert Lentera Timur oleh penyanyi no.1 negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza yang diadakan di Istana Budaya pada Oktober 2013.

Issey yang berasal dari Kota Bahru, Kelantan ini pernah berkahwin dengan seorang wanita yang bernama Syuhadaa Syafiqqa Abdul Rashid pada 19 Mac 2015. Namun jodoh mereka tidak panjang. Pasangan ini akhirnya telah bercera1 pada 21 Ogos 2016.

Menerusi akaun Instagramnya, Issey berkongsi satu video mengenai perkara yang paling t4kut untuk dihadapinya dan berharap perkara itu tidak menimpa dirinya. Perkongsian Issey ini mendapat perhatian daripada peminat-peminatnya. Nak tahu apakah perkara tersebut ?

Tonton video di bawah :

” Antara benda paling t4kut nak hadap. Mintak jauh #gengissey #teampagisuria.. “

Rupanya benda yang paling dit4kuti Issey ialah apabila kaki tersep4k sesuatu. Memang betul pun. Bila kaki ni tersep4k sesuatu tambahan pula ibu jari, s4kitnya tu hanya Allah sahaja tahu. Boleh menitis air mata. Rata-rata netizen bersetuju dengan Issey dan ini komen-komen mereka :

” Keno doh bru nie sep4k mejo kt ofis.. raso nok jek mejo bos tu.. haha.. “

” Selalu kena, sak1t dia uii x bleh bwk bincang weyh.. “

” Sy penah kena.. kat kerusi.. mmg pat4h.. “

” Pnah kena masa bulan feb hari tu. Mak aih.. Ingatkn xde ape, lepas seminggu rs makin ter0k n lebam. Bila p check kt hospital, doc ckp ret4k. X memasal memerap kt rumah MC 2bulan.. “

” Ad0h mmg x d naf1kan antara benda yg mampu mengeluarkan airmata jantan ku.. “

” Mmg betul kalau dah kena s4kit nya bukan main lps tu rasa nk sep4k balik.. “

” S4kit dia xboleh bawak bincang. Lagi s4kit dri putus cinta.. “

” Kalau kena mcm tu rasa nakk mengam0kk jee.. “

Hanya yang pernah terkena tahu bagaimana rasanya. Jadi kalau nak berjalan tu berhati-hati lah t4kut-t4kut kaki tu tersadung sesuatu. Apa pun, video Issey tu lawak juga terutamanya part kaki naik ke atas tu… hehe.. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga kerjaya Issey dalam bidang seni terus menyinar.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Issey by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..