” Anas, hang bagi nama kucing tu KLASIK sungguh laa. Hahaha.. “

Kepetahan Fattah Anas Bercerita Mengenai Kucing Yang Ditangk4pnya Mencuit Hati Netizen. Part Nama Kucing Yang Diberinya Memang Winnn !!

Fattah Anas mula dikenali ramai apabila tularnya video beliau menyamar menjadi seekor kucing dan duduk di dalam sangkar. Pada awalnya, video itu dirakamkan oleh bapanya sekadar suka-suka. Namun tidak menyangka video tersebut menjadi perhatian netizen kerana kecomelan Anas dan kepetahannya berkata-kata.

Anas kini sudah pun berusia 3 tahun. Sekejap sungguh masa berlalu,  Anas kini sudah bergelar seorang abang. Gelagat dan keletah Anas selalu menjadi perhatian netizen sehingga bapanya membuka akaun Instagram untuknya. Sehingga kini Anas mendapat sebanyak 865 ribu followers.

Sikap bapa Anas yang rajin melayan kerenah anaknya menyebabkan netizen sentiasa ternanti-nantikan video terbaru Anas. Kebijakan Anas berkata-kata dan berfikir amat mencuit hati ramai seperti seorang yang matang daripada usianya.

Menerusi akaun Instagram, bapa Anas memuatnaik video Anas sedang memberitahunya bahawa Anas berjaya menangk4p seekor kucing dan mengur0ngkannya di dalam sangkar. Kepetahan Anas berkata-kata mencuit hati sungguh. Yang lebih menarik, Anas telah pun memberi nama kepada kucing tersebut. Nama kucing itu memang sangat winnn !!

Tonton video di bawah :

” SANGKAR VIRAL ANAS. Hari ni Anas tangk4p kucing betul2 letak dalam sangkar dia guna tangan ber4k sambungannya anas pergi bisik kt mummy dia bg nama ape mmg kelakor .. pergi la tengok kt ig @mummyareschana “

” Anas bg nama kucing tu “MUTALIB” #baby#boy #mummy #kelakar “

Rata-rata netizen terhibur dengan gelagat Anas. Antara komen-komen netizen :

” Aduihhhhh la tergelak sama dengar mammy gelak…. mmg winnnn gelak mummy “

” Gelak sampai menangis acik dgr anas sebut ‘mu… mutalib’  “

” Ni boleh jd topik bual bicara bersama partner untuk akan datang ni. Seriouss! Alahai mutalib ahhahahhahah “

” AkU tkleh move on yg mak dia tu gelak hahahah “

” Anas hang bagi nama classic sungguh laa haHA”

” Hahahahaahahahaha mummy gelok sambil cakap nama mutalib tuu aduiiiii  “

” Nt semua kucing dia kurung.. bah4ya juga.. nt babah leh nasihat jgn buat mcm tu gosok2. syg kucing je.. huhu.. tp yg comel. masa anas lari.. kelakor “

” Tak padan ngan deb4b pantas dia berlari… hehehehe “

” Bijak & cerdik sungguhla anaih oiii… maila tabika ngn cikgu meh… senang jenih lagu nih… “

” Suruh anas masuk masuk balik dalam sangkar tu mcm dulu @papadaoz “

” Papa boleh buka tadika. Kreatif ajar bdk2. ajar kanan kiri jd tgn makan tgn ber4k “

” Anas ni dalam video nampak besor. Bila atas pentas alahaiiiiiii keciknyaa diaaaa baru ingat baru 3 tahun kan  “

” Awak tu kucing anas oii.. kucing doraemon.. sedar ke tak.. “

Alahai Anas, ger4m melihat kepetahannya berkata-kata. Bijak sungguh Anas, comel pula tu. Kami di Berita Kopak mendoakan Anas membesar dengan bijak, sihat dan menjadi anak yang soleh berjaya di dunia dan akhirat. Aminn…

Silakan SHARE…

Sumber : IG Fattah Anas, Mummy Areschana by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..