” Anak mama so strong.. ” – Izara Aishah

Izara Aishah Kongsi Video Anaknya, Irisa Alaia Yang Kini Berusia 2 Bulan Sudah Pandai Meniarap. Alahai Comelnya Alaia !!

April lalu membawa perubahan pada hidup Izara Aishah dan pasangannya Adib Khalid apabila cahayamata pertama mereka selamat dilahirkan. Mereka yang sudah beberapa tahun mendirikan rumahtangga akhirnya dikurniakan Allah seorang cahayamata.

Menamakannya sebagai Irisa Alaia, kehadirannya menambah lagi keceriaan pada keluarga kecil mereka. Izara yang sudah semakin sihat dan bertenaga selepas tempoh berpant4ng terlihat bahagia. Bergelar ibu, banyak pengalaman baru diperolehinya.

Izara juga kembali cantik dan berseri seperti dulu. Banyak gambar-gambar Izara dan Alaia dikongsikan samada di akaun Izara sendiri ataupun ibu mertuanya Tengku Zawyah. Alaia kini sudahpun berusia 2 bulan. Membesar dengan sihat, Alaia semakin temb4m dan berisi tubuhnya.

Meninjau akaun Instagram milik Izara Aishah, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Alaia yang sudah pandai meniarap. Kedengaran suara Izara yang gembira apabila melihat aksi anaknya ini yang sudah boleh meniarap. Alahai comelnya gaya tu Alaia.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Anak mama so strong ♥️ #2months

A post shared by Izara Aishah Adib (@izaraaishahofficial) on

Wah Alaia, cepat betul dah pandai meniarap. Kebiasaannya 3 bulan ke atas baru bayi akan melalui proses ni. Tapi bergant0ng kepada kekuatan bayi juga cepat atau lambatnya. Nampaknya tak lama lagi Alaia dah boleh masuk g4ng Arif dan Aafiyah ni.

Hati ibu pasti berbunga-bunga bila tengok anak dah mula belajar pergerakan begini. Tentu Izara pun tak sabar untuk tengok Alaia berjalan nanti. G4ng window shopping mama coming soon. Apa pun, perkembangan yang bagus buat Alaia. Semoga Alaia cepat membesar dan sentiasa dilindungi Allah selalu. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Izara Aishah 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..