” Anak aku tak sanggup teng0k, boleh mimpi nger1.. “

Video Hazama Melukis Potret Wajah Nada Anak Ajak Shiro, Korang Rasa Comel ke Tak ??

Mohd Hanaffi bin Razak, atau lebih dikenali sebagai Ajak Shiro, merupakan pelawak Malaysia yang dicungkil menerusi program Raja Lawak 6. Ajak berganding bersama dengan Shahrol Shiro lalu membentuk sebuah kumpulan yang diberi nama Shiro.

Mendirikan rumah tangga dengan Nur Afifah binti Amin pada tahun 2002 dan sehingga kini dikurniakan tiga orang anak. Pernah membintangi filem Ustaz Mu Tunggu Aku Datang, Suatu Malam Kub0r Berasap 2 dan Remp1t Sampai Langit.

Ajak juga terlibat dalam lakonan drama. Pembabitannya dalam drama menerusi Ini Malam Betul Raya, Bila Hati Telah Hitam, Tanah Kub0r (musim 14), Yem Remp1t, Buana Oh Buana dan Elak Elak (musim kedua). Lakonannya sangat menjiwai dan berbakat.

Terbaru, Ajak Shiro telah memuat naik sebuah video di laman Instagram miliknya. Di dalam video tersebut terlihat Hazama bersama dengan  Nada di ruang tamu. Hazama sedang melukis potret wajah Nada. Tetapi Nada seolah-olah tidak berminat dengan lukisan Hazama.

Reaksi Nada sangat comel setelah melihat potret wajahnya yang telah dilukis oleh Hazama itu. Menurut Ajak Shiro lagi, anaknya Nada tidak sanggup melihat potret wajahnya itu kerana takut menjadi mimpi nger1. Memang lawa sangat lukisan potret tu tau.

Ini sedikit sedutan dari video tersebut :

Semasa Hazama sedang melukis potret wajah Nada.

Hazama : Ooo..Your name is Nada. Beautiful name…

Nada : Ibu…tak comel sangat lah…

Ibu : Iye..Uncle Hazama buat tak comel sangat ??

Nada : Tak..

Ibu : Iye..Mana ?? Tak comel ke, kan sama macam Nada

Inilah potret wajah Nada yang dilukis oleh Hazama. Haa.. comel tak ??

Jom tonton video di bawah untuk melihat reaksi Nada yang sangat comel !!!

” Hazama baru aku faham kenapa ko jadi penyanyi bukan pelukis.. Anak aku xsanggup tengok , boleh mimpi nger1 dibuatnya. “

Rata-rata peminat dan pengikut Ajak Shiro memuji kecomelan Nada. Ini komen-komen mereka :

” Comelllnyaa Nada cakap tak comel sangat laaa tu.. Ulang2 tengok.. Hehe.. “

” Comelnya pandai cakap “

” Seramnya lukisan hahahahahha┬á “

” Agak2 klu bt muka ajak shiro Jd apa ye “

” Comelnyaaa nada “

Aloloo memang comel si cilik Nada ni kan. Kami di Berita Kopak mendoakan Nada membesar dengan sihat dan menjadi penyejuk hati ayah dan ibu serta berjaya di dunia dan di akhirat. Amin.

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Ajak Shiro by Berita Kopak & Content Media.

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..