” Amboii klasiknya nama baby ” – Akhirnya Shaheizy Sam Dan Syatilla Melvin Dedah Nama Bayi Perempuan Mereka Kepada Semua !!

Ramai yang sudah mengetahui bahawa Shaheizy Sam dan pasangannya Syatilla Melvin baru sahaja dikurniakan cahaya mata kedua baru-baru ini. Bayi perempuan pasangan ini dilahirkan pada 17 April 2019 di KPJ Ampang tepat pada pukul 9.15 pagi melalui kaedah pembed4han.

Terdahulu Shaheizy Sam dan Syatilla sudah memiliki seorang cahayamata lelaki bernama Syeriv Samheizy yang kini sudah berusia 2 tahun.

Anak sul0ng mereka lebih dikenali dengan nama gelaran Mat Yip itu kelihatan sungguh gembira kerana sudah mendapat adik.

Hari ini genap 10 hari usia bayi prempuan pasangan pelakon popular ini dan mereka telah mengumumkan nama untuk bayi mereka.

Nama yang cukup indah telah diberi kepada bayi perempuan ini ialah Sarima Samheizy Binti Shaheizy Sam.

Menerusi akaun Instagram milik Syatilla beliau telah berk0ngsi gambar katil bayi mereka dan disitu terdapat nama bayi dan disertakan kepsyen nama bayi. Mari kita lihat bersama beberapa gambar yang dik0ngsi oleh Syatilla :

” Nasib baik penyewa lama dengan rel4 hati mengund0r diri tanpa tunj0k perasa4n..welcome home my girl SARIMA SAMHEIZY BT SHAHEIZY SAM (go0dluck kat bakal lak1 hang nnti anak) #ibgmalaysia #naturallatexmattress #napure @ibgmalaysia “

” Setelah 2 tahun putera SYERIV SAMHEIZY berku4sa dikausnya, kini telah diambil alih pula oleh puteri SARIMA SAMHEIZY.. “

” 2 selamat bert4khta, tinggal 10 Samheizy je lagi. Harap kausnya bertahan. #ibgmalaysia#naturallatexmattress#napure “

” Pua1h hati laa bapak dpt bebigel kali ni #bapaksuperman “

Rata-rata peminat memberi komen serta ucapan antaranya :

” Assalamualaikum Cik Sarima. Selamat datang ke dun1a “

” Congrats @shaheizy_sam & @samtilla dengan kelah1ran puteri sul0ng anak kedua “

” Little pony tu sama dgn baby girl sy punya “

” Hamb0iii nk sed0zen… Takpa laaa wife pun still mentenn cantek n kuwuss…”

” Lorr, punya dok tgk nama baby kt kain tu smpai xnampak ada baby seket0i dlm selimut.. Hi syg! sorry aunty tak nampak hang ceq oi “

” Welcome home sarima samheizy “

” Xnmpk rupanya ada “seket0l” sarima dlm babyc0t… Kecik comel lahaiii “

” Lahh tk perasan pun ada baby kat situ “

” Aku ingatkan salmah , best nama senang nak sebut “

” Tgk 2x baru perasan ada ‘seket0l’ Sarima disitu “

” Assalamualaikum sarima..sedap nama sarima.. tahniah tilla & sam “

” Aku dok pikiaq sapa penyewa lama tu..rupanya sheriv “

” Comel aduiyy mcm main bel1t lidah je abis la ngantin laki hehe kena practise sllu “

” Comel nye nme sarima… klasik gtu “

Amboii klas1k nya nama anak kedua Shaheizy Sam dan Syatilla ni. Tak sabar nak tengok wajah pemilik nama yang sebenar ni. Kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Sarima Samheizy menjadi anak yang solehah penyej0k hati Bapak dan Ibu.

Terima kasih kepada anda yang sudi membaca..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Syatilla Melvin & Shaheizy Sam by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..