” Amboi dia, t1ru ibu la tu. Miming penuh perasan.. ” – Netizen

Video Gelag4t Aafiyah Menggayakan Nyanyian Secara Miming Yang Menghiburkan. Bukan Main Muka Dengan Senyum Tu Sebijik Diaj0k Dato’ Siti Nurhaliza. Pandai Sungguh !!

Semakin bertambah usianya, semakin banyak telatah comel anak penyanyi kesayangan ramai Dato’ Siti Nurhaliza ini. Sesuai dengan namanya Aafiyah, si cilik ini membesar dengan sihat dan penuh dengan kasih sayang. Semakin menonj0lkan bakatnya, Aafiyah gemar menyanyi dan menari.

Seperti ramai sedia maklum, Dato’ Siti dan Datuk K lebih mengutamakan pelajaran buat anak kesayangan mereka ini, tetapi sesekali dilihat Aafiyah turut meminati seni nyanyian. Iyalah kan, mana tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi.

Aafiyah yang sering mengikuti ibunya ini membuat persembahan dan konsert, sedikit sebanyak membuatkan Aafiyah banyak mengikut gerak geri Dato’ Siti. Semakin banyak yang dipelajari Aafiyah dan semakin banyak jugak rag4mnya yang menggembirakan hati ibu kesayangannya ini.

Menerusi akaun Instagram aafiyah khalid, telah dikongsikan satu video yang memperlihatkan gelagat Aafiyah membuat miming dengan mengaj0k cara dan mim1k muka Dato’ Siti. Gelak ketawa dari Aafiyah itu membuatkan Dato’ Siti ikut terhibur. Amboi Aafiyah nak car4s ibu nampaknya ni.

Jom tonton video di bawah:

Gelag4t Aafiyah ini telah menghiburkan ramai peminat Dato Siti. Antara komen-komen mereka:

” ad0ihhh aafiyahhh pndai wat lawak eh.. comeiiii dan pandaiii.. “

” Abiss la ibu lepas ni… aafiyah dah remb4t show ibu.. “

” Lawak ngat aih… Nakai noh.. “

” Aafiyah miming lagu ibu haha. penuh perasaan.. “

” Mana tak turun kehebatan mak iti kalo bukan kt Aafiyah.. “

” Dah pandai miming Aafiyah. bolehlah nyanyi lagu ibu nanti.. “

” Hahaha ad0iii la aafiyah, comei… pandai buat lawak dia ni.. “

” terhibur affiyah nier.. comel je.. “

” Alo lo looooo muke dia first miming tu… “

” Comel je aafiyah miming.. “

” Pandaii dia ikut mim1k muka ibu dia.. “

” Amb0iii dia. T1ru ibu la tu. Miming penuh perasan dengan mim1k muka lagi haha.. ”

Comel sangat Aafiyah buat miming begini. Siap dengan mim1k muka Dato’ Siti dit1runya. Ini betul-betul Aafiyah anak ibu. Mana tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi. Apa pun, semoga Aafiyah sentiasa dilindungi Allah dan membesar dengan sihat. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aafiyah Khalid, IG ctdk

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..