” Amboi bukan main lagi Mak Leha mengayat Pak Samad yer.. ” – Netizen

Video G4ng Pagi H0t Fm Cab4r Mak Leha Call Pak Samad Buat Ramai Terhibur. Hahaha Memang Nak4l betul Lah !!

Drama 7 Hari Mencintaiku 2 telah membuat ramai yang tidak jemu menonton kesudahan cerita tersebut. Malah adanya barisan pelakom-pelakon yang hebat berjaya membawa watak yang diberikan, drama ini menjadi satu fenomena yang luar biasa dan telah menjadi trending setiap kali bersiaran.

Selain watak Khuzairi dan Mia Adriana, watak Mak Leha yang dilakonkan oleh pelakon Liza Abdullah turut memberi kesan yang besar dalam drama 7 Hari Mencintaiku 2. Mak Leha, watak ibu mertua yang membenc1 menantunya telah membuat penonton-penonton terasa hati dir0bek-r0bek ger4m melihat sikapnya itu.

Meskipun ianya hanya sebuah lakonan, ia kelihatan seperti benar-benar terjadi pada dunia realiti. T1pulah kalau tiada penonton yang terkesan dan menang1s menonton drama tersebut. Ada yang terbawa-bawa perasaan mar4h dan ger4m kepada watak Mak Leha ini. Memang hebat pen4ngan drama ini bukan ?

Menerusi perkongsian di Instagram milik hOtfm976 telah berkongsi satu video yang memaparkan pelakon Liza Abdullah telah menjadi tetamu menerusi segmen G4ng pagi h0t. Dalam video tersebut G4ng pagi h0t telah mencab4r Liza untuk menelefon pelakon Kazar.

Tonton perkongsian video itu di bawah :

Berbualan Liza bersama Kazar telah membuat ramai yang terhibur. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Amboi bukan main lagi Mak Leha mengayat Pak Samad yer.. “

” Macam-macam la korang nihhhhh  Mak Leha Pak Samad punnnnn layannnn.. “

” Nak4l betul lah GPH ni, terkedu suara Pak Samad dengar Mak Leha cakap.. “

”  Hahaha, korang memang tak de kerja ke ha? Menyak4t Pak Samad.. “

” Serba salah Mak Leha nak k4cau Pak Samad.. “

” Tak berhenti aku ketawa tengok diarong ni… Seng4l betul lah masing-masing.. “

Memang kelakar betul dengar Mak Leha menyak4t Pak Samad. Terkej0t Kazar bila Liza Abdullah telefon cakap merepek, terkedu dibuatnya, memang sangat terhibur. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mengucapkan tahniah kepada Kazar dan Liza Abdullah kerana menerusi lakonan mereka dalam drama 7 Hari Mencintaiku 2 sangat terbaik dan meninggalkan kesan kepada semua.

Silakan SHARE..

Sumber : IG hotfm976, 7 hari mencintaiku 2

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..