” Amb0i sepantas kil4t Che Ta menges0t, terkej0t sis.. ” – Netizen

Rozita Che Wan Kongsi Video Behind The Scene ‘ Dayang Senandung ‘. Part Mengesot Tu Memang Ramai Yang Terkej0t. Che Ta.. Che Ta.. Nasib Baik Sempat Break Kak Oii !!

Nama Rozita Che Wan atau lebih dikenali sebagai Che Ta semestinya dikenali ramai. Pelakon yang memiliki wajah cantik dan jelita ini menjadikan beliau mempunyai pakej lengkap dalam bidang lakonan tanahair. Meskipun telah berjaya menjadi pelakon terkenal, Che Ta juga turut menceburi bidang perniagaan dan telah bergelar seorang usahawan.

Berada dalam dunia artis, semestinya beliau tidak lari daripada perhatian ramai di laman media sosial. Malah beliau pandai bergaya dalam fesyen yang ditonjolkan juga telah menjadi inspirasi ramai untuk berfesyen. Selain itu, Che Ta sangat dikenali dengan pemakaian bulu mata palsunya. Bukan Che Ta la kalau tak pakai bulu mata palsu kan !

Beberapa hari lalu, viral di laman sosial Che Ta telah terjat0h selepas kain yang dipakainya telah dipijak oleh seorang pelakon tambahan tanpa sengaja. Ins1den itu berlaku di set penggambaran drama terbarunya, Dayang Senandung di sebuah hotel di Puchong. Ak1bat daripada kejadian itu, kakinya telah tersel1uh. Alahai kes1an Che Ta kan..

Menerusi entri terbaru Che Ta di laman Instagram miliknya, sebuah video di sebalik tabir drama Dayang Senandung telah dimuatnaik. Video tersebut memaparkan Che Ta bersama dua orang pelakon lain sedang dalam set penggambaran drama itu.

Apa yang menariknya dalam video tersebut adalah Che Ta yang sedang tersel1uh kakinya itu bersungguh-sungguh memberikan komitmen yang terbaik dalam lakonan drama tersebut. Menurut Che Ta dalam kapsyennya menyatakan video tersebut beliau hanya mampu menges0t sahaja.

Haa, nanti tengoklah Che Ta menges0t macamana dalam video di bawah ini ye. Jangan terkej0t ye !!

Di bawah ini pula, kami kongsikan video belakang tabir drama Dayang Senandung untuk babak yang lain pula. Check it out !!

View this post on Instagram

Behind the scene. @wanikayrie @schaelinnea

A post shared by Rozita Che Wan (@rozitachewan1) on

Tinjauan di ruangan komen, ramai yang terkejot ketika Che Ta muncul tiba-tiba di dalam babak tersebut. Mereka turut mendoakan kesembuhan kaki Che Ta. Ini antara komen-komen daripada netizen :

” Amb0i.. Sepantas kil4t Che Ta menges0t.. Terkej0t sis.. “

Ā ” Cian Che Ta sak1t2 pon sho0ting gak.. semoga cepat baik naaaa.. “

” Sekuel filem sister nges0t pun ada ke dalam cite nk wak akuttt.. “

” Hahaha ser4m pulak tengok hitam sangat tu. Tak sabaq nak tengok . Mcm best jaaa.. “

” Amboi.. Dia punya menges0t.. Nasib dan break.. laju betul Che Ta oii.. “

” Hahah l4ju noh pedih pungk0q, Gigih kerja.. wpun sak1t.. Jga dri na che ta… Careful ur step ! “

Hebat kan Che Ta, walaupun sak1t tapi tetap memberikan komitmen yang terbaik dalam lakonan beliau. Semangat inilah yang kita inginkan. Tidak mudah lemah dan berput0s asa, apa yang paling penting rasa bertanggungjawab untuk melaksanakan sesuatu itu. Terbaik lah Che Ta. Get well soon !!

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Rozita Che Wan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..