” Allahu, tersent0hnya, kita pun nang1s sama.. ” – Netizen

Fasha Sandha Kongsi Video Majlis Baby Sh0wernya. Tang1san Fasha Turut Mengundang Seb4k Ramai Peminat !!

Umum mengetahui kebahagiaan keluarga kecil Fasha Sandha bersama aktor Aidil Aziz. Walaupun ianya perkahwinan kali kedua buat Fasha, namun ini adalah keputusan yang tepat dengan memilih Aidil Aziz sebagai pasangan hidupnya yang baru.

Sikap Aidil yang penyayang terhadap dua orang anak-anaknya adalah bukan sekadar lakonan semata-mata. Ianya turut diakui oleh kenalan terdekat Fasha yang ramai memuji sikap tanggungjawab dan layanan Aidil terhadap Jemaima dan Rayfal sangat baik.

Fasha Sandha juga dikelilingi sahabat-sahabat yang sangat baik di sekelilingnya. Ini dapat dilihat semasa majlis Baby Shower Fasha Sandha beberapa hari yang lalu juga adalah sebuah majlis kej0tan yang disediakan khas untuknya. Ini semunya diuruskan oleh sahabat baiknya sendiri.

Menerusi perkongsian terbaharu, Fasha Sandha telah memuatnaik sebuah video di laman Instagram miliknya. Video tersebut memaparkan rakaman sepanjang majlis Baby Sh0wer yang diaturkan khas untuknya. Kelihatan Fasha sangat terh4ru dengan apa yang dilakukan oleh sahabatnya Rita Sosilawati dan Farah.

Apa yang menyentuh hati di dalam video tersebut, adalah ketika Fasha tidak dapat menahan air matanya. Beliau keh1langan kata-kata kerana begitu terharu disebabkan usaha sahabatnya bersusah pay4h untuk menyediakan majlis tersebut tanpa pengetahuannya. Beliau tidak pernah menyangka ini semua adalah untuknya.

Di bawah ini adalah video tersebut :

Tinjauan di ruangan komen di bawah posting video tersebut, sudah pun dib4njiri dengan ucapan tahniah dan titipan doa buat Fasha. Ini antara komen-komen mereka :

” Dlm gembira tibe2 airmata mengal1r, tulah airmata kesyukuran Krn dikelilingi org2 yg baik & sillaturahim yg bpjgan, sy puji sikap setiakawan itu.. “

” Moga dipermudahkan urusan sis, kita tengok video kita pon nang1s sama, love you sis fasha sandha.. “

” Allahu, tersentuhnya, untung dikelilingi sahabat sejati, Semoga Allah permudahkan bersal1n mu kak, Selmat berjuang..

” Im cry1ng! tak smua kan luka berakhir dgn airmata, dulu Fasha pernah lalui airmta luk4,skrg airmta bhagia menitis juga. Alhamdulillah Smoga selamat melahirkan baby.. “

” I see you much more happier with him. may Allah bless your marriage till jannah.. “

Alhamdulillah, seronoknya melihat Fasha Sandha dikelilingi dengan insan-insan yang menyayanginya. Fasha Sandha layak semua itu kerana beliau adalah seorang ibu yang penuh kasih sayang. Kami di Berita Kopak turut mendoakan Fasha Sandha dipermudahkan proses untuk melahirkan. InshaAllah..

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Fasha Sandha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..