” Alisa ni kan eiiii. Tak padan dengan kecik.. ” – Netizen

Video Yusuf Iskandar Berlatih Bermain Badminton Bersama Hairul Azreen, Namun Gelagat Alisa Aisyah Jadi Tumpuan. Part Angkat Tangan Sambil Lompat-Lompat Tu Comel Sangat Alisa !! 

Baru semalam Hairul Azreen berkongsikan video beliau bertemu dengan Dato’ Lee Chong Wee dan Hairul mendapat kej0tan hadiah daripada wira negara itu. Hadiah yang diberikan oleh Dato’ Lee Chong Wee antaranya raket badminton, stokin, baju dan jaket istimewa sempena hari bapa, Hairul nampak sangat teruja dengan hadiah itu.

Hairul sering berkongsi videonya melayani anak-anaknya, Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah bermain di rumah. Kali ini Hairul melatih Yusuf bermain badminton. Walaupun hanya dalam rumah, mereka berlatih memuk0l bulu tangkis sebagai latihan asas.

Yusuf yang teruja bermain dengan penuh ceria. Alisa yang juga turut bermain bersama nampaknya lebih bersungguh daripada abangnya ini. Suara Alisa menjer1t dan lagak Alisa terkedek-kedek berlari menghampiri Hairul mengambil raket sangat comel.

Menerusi akaun Instagram Yusuf Iskandar, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Yusuf sedang berlatih bermain badminton bersama Hairul Azreen. Apa yang menarik perhatian adalah gelagat Alisa yang turut sama terlompat-lompat ingin bermain badminton juga.

Jom tonton video di bawah:

Gelagat dua beradik ini mendapat perhatian ramai. Antara komen-komen mereka :

” Adikkkk alisa punn nak main jugak ye..  Comel la yusuff. ada bakat.. “

” Alisa ni kan eiiii. Tak padan dengan kecik.. “

” Eee comelnya princess alisa pun nak jugak tu. Good job abang yusuf !.. “

” Pandainya yusuf. Yang si kecil tu pun alahaiii.. “

” Eiii si adik tu dengan dress dianya. Bersungguh betul.. “

” Alisa tu pun, nak sibuk jugak.. “

” Yg blkg tu cheerleaders kecik hehe.. “

” Wah pandai la yusof. Alisa pun nk main jugak.. “

” Sebok je si cinonet Alisa tu tau. Eee comel.. “

Ada bakat nampaknya Yusuf untuk jadi pemain badminton terkenal kalau digilap bakatnya sejak kecil ni. Gelagat comel Alisa yang hendak juga bermain tu sangat menghiburkan. Comel sangat princess seorang ni. Apa pun, semoga Yusuf dan Alisa membesar menjadi anak yang berguna dan berbakti kepada kedua ibu bapa kelak. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Yusuf Iskandar, IG Hanis Zalikha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..