” Alisa main kas4r, sempat dia fikir luar kotak yaa haha.. ” – Netizen

Hairul Azreen Kongsi Video Bermain Pillow F1ght Bersama Yusuf Iskandar Dan Alisa Aisyah. Gembira Betul Dua Beradik Tu Dapat Main Dengan Daddy. Paling Tak Dijangka Adalah Gaya Spontan Alisa Pada Hujung Video Tu. Bijak lah !! 

Semakin menyinari dunia perfileman, lakonan Hairul Azreen sering menjadi tumpuan ramai. Semenjak kejayaan filem Paskal dan Wira, nama Hairul semakin menjadi sebutan. Wajahnya boleh dikategorikan tampan dan mempunyai daya tarikannya yang tersendiri.

Suami pelakon dan usahawan Hanis Zalikha ini sukakan aktiviti las4k dan extr3me. Pernah bekerja sebagai stvntman sebelum bergelar pelakon, banyak lag4k aksi dilakonkan sendiri tanpa bantuan stvntman. Hairul juga dilihat seorang ayah yang penyayang dan bertanggungjawab.

Dua cahayamatanya, Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah dididik dengan baik. Walaupun sering sibuk dengan kerja, namun masa untuk anak-anak tetap diutamakan. Gelagat Alisa dan Yusuf bermain dengan Hairul pun seronok ditonton oleh para peminat. Video mereka sering dikongsikan di laman Instagram.

Meninjau akaun Instagram, Hairul Azreen berkongsikan satu video yang memaparkan aktiviti Hairul bermain bersama Yusuf dan Alisa. Mereka yang bermain bantal membuat pillow f1ght yang menyeronokkan. Kedengaran gelak ketawa Yusuf yang happy bermain dan Alisa juga tidak ketinggalan membuat gaya yang tidak dijangka. Comel sangat la Alisa.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Sunday is family day #PillowFight

A post shared by HAIRUL AZREEN IDRIS (@hairulazreen) on

Gelagat Yusud dan Alisa bermain dengan Hairul ini menarik perhatian ramai peminat. Alisa tu terhuy0ng hayang pun nak join jugak. Antara komen-komen peminat :

” Kes1an laaa kawan tu terg0yang-g0yang nk cari balancing badan.. “

” Part alisa pur4 pur4 jat0h lepas kena “puk0l” dengan daddy dia lucu.. “

” Alisa main kas4r hahahaha. Law4n guna bulu tangkis terus, bijak sangat.. “

” Nasib tak tumb4ng alisa kna puk0l dgn yusuf. Hahaha.. “

” Si tadaaa pun join skli sukanya, berpus1ng-pus1ng alisa.. “

” Si Alisaaa pun halahhhh ikut perang4i si abang.. “

” Alisa si tadaaaa tu bant4i daddy guna shuttle terus. Sempat dia fikir luar kotak yaa.. “

” Nak jugak pillow f1ght tu, berdiri pun struggles. Ger4m tengok.. “

Alahai Alisa jugak paling win, terus pengs4n daddy kena bal1ng dengan bulu tangk1s. Pandai sangat nak angkat bantal tak larat, bulu tangkis pun bolehla Alisa. Semoga kegembiraan dan kebahagiaan keluarga Hairul ini kekal berpanjangan sampai bila-bila dan sentiasa dirahmati Allah. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hairul Azreen

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..