” Alhamdulillah rezeki Barr dapat banyak kek.. ” – Netizen

Sari Yanti Kongsi Video Dan Gambar Sambutan Hari Lahir Anaknya Barr AL-Ally. Namun Tema Kek Hari Lahir Anaknya Itu Cur1 Perhatian Ramai. Wahhh, Bukan Biasa-Biasa Lah Kek Tu !!

Pasangan Sari Yanti dan Jep Sepahtu antara keluarga yang sering menjadi tumpuan. Kehidupan mereka sentiasa tenang dari sebarang kontr0versi dan g0sip. Mereka juga mengamalkan kesederhanaan dan humble membuatkan peminat menyenangi keluarga bahagia ini.

Untuk makluman Sari Yanti sudah pun mempunyai 3 orang anak iaitu Barr Al-Ally, Baasit Al-Haq dan Dariya Inara. Awal bulan June yang lalu, Sari Yanti telah selamat melahirkan seorang bayi lelaki. Anak kedua daripada perkahwinannya bersama pelawak Jep Sepahtu melengkapi lagi kebahagiaan mereka sekeluarga.

Meninjau ke laman Instagram Sari Yanti juga banyak berkongsi gambar dan video aktiviti  mereka sekeluarga bersama anak-anak buat tatapan peminat. Jep yang rajin melayani Baasit dan Bar sering dipuji netizen kerana sangat baik dan mesra seperti ayah kandung sendiri. Beruntungla Sari Yanti kan !!

Menerusi perkongsian terbaharu di laman Instagram, Sari Yanti telah memuat naik posting bergambar dan video. Gambar tersebut memaparkan majlis sambutan hari lahir anaknya Barr Al-Ally yang ke-10 tahun. Majlis tersebut dihadiri ahli keluarg, saudara mara dan kenalan terdekat sahaja.

Jom lihat perkongsian daripada Sari Yanti di bawah ini :

Perkongsian Sari Yanti ini di huj4ni dengan ucapan hari lahir buat anaknya Barr dan mereka juga turut menitipkan doa. Ini antara komen yang ditinggalkan :

” Happy birthday My dear Barr I miss you, Allahumma amin untuk doa mama yg banyak tu! “

“Happy birthday hansem boy, semoga menjadi anak yg membahagiakan keluarga, Aamiin.. “

” Alhamdulillah, rezeki Barr dapat banyak kek,happy birthday adik, semoga baik2 sje utk kamu.. “

Namun begitu, terdapat juga yang tertarik pada kek hari lahir Barr yang bertemakan F0rtnite ( Game 0nline ). Ini antara komen-komen  tersebut :

” Fuuh kant0i lah, anak minat f0rnite, bukan biasa-biasa anak Malaysia main f0rtnite.. “

” Wow sape main f0rtnite tu, Sariyanti anak awak main f0rnite.. “

” Wah kek f0rtnite, order mana kek tu, suka main f0rnite ke.. “

Alhamdulillah dan tahniah buat Barr Al-Ally sudah menganjak ke angka 10. Kami di Berita Kopak mendoakan Semoga dapat membesar dengan sihat, dimurahkan rezeki dan berada di dalam rahmat Allah selalu hendaknya. Selamat hari lahir Barr !!

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Sariyanti

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..