” Alhamdulillah, I am a mother.. “

Juliana Evans Selamat Melahirkan Cahaya Mata Sulung. Tahniah, Mesti Comel Macam Ibunya !!

Juliana Evans atau nama sebenarnya Juliana Sophie binti Johari Evans. Beliau dilahirkan pada 5 Julai 1989. Juliana merupakan anak bongsu daripada tiga adik beradik dan artis berketurunan Inggeris – Melayu. Juliana aktif dalam dunia pengiklanan dan pengacaraan sebelum terlibat sebagai seorang pelakon.

Juliana telah berkahwin dengan kerabat diraja Johor dan Selangor iaitu Y.A.M Tengku Shariffuddin Shah Tengku Sulaiman Shah pada tahun 2017. Pasangan ini tidak mengikat tali pertunangan sebelum membuat keputusan untuk hidup bersama. Malah majlis resepsi mereka dilangsungkan tepi pantai dengan penuh elegan, ringkas namun magikal.

Pada sekitar Mac 2019, Juliana telah berkongsi berita gembira menyatakan dirinya telah mengandung 5 bulan. Juliana mengesahkan kehamilannya menerusi akaun Instagram miliknya. Kini penantiannya untuk menjadi seorang ibu telah berakhir apabila Juliana telah pun selamat bersalin.

Menerusi akaun Instagram, MeleT0p berkongsi gambar June bersama anaknya dengan caption ‘ Alhamdulillah, I am a mother’ . Gambar ini telah dimuatnaik di IG Story Juliana Evans. Namun June masih belum berkongsi tentang jantina anak sulungnya di instagram miliknya.

” Awww Congratulations @julianaevans! Eeee tak sabar nak tengok baby, mesti cute ! Apa apa pun Selamat berpant4ng ya hehe #MeleT0P “

Rata – rata peminat mengucapkan tahniah kepada Juliana Evans. Antara komen-komen peminat :

” Congratulations @julianaevans “

” Tahniah Julianaevans dh dpt baby n slamt brpant4ng.. “

” Congratulations on arrival of your gorgeous baby. Take good care both mummy & baby “

” Congrats for the newborn !! “

” Congratulation. Semoga Allah sentiasa melindungi dan kurniakan kesejahteraan buat ibu dan anak.. “

” Selamat berpant4ng baby girl.. “

” All the best dan dipermudahkan oleh Yang Maha Esa.. “

” Congratulations, selamat bersalin daaa.. “

” Take good care both mummy & baby, Juju @julianaevans… “

Selepas ini bertambah ceria lah kehidupan June sekeluarga dengan kehadiran cahaya mata ini. Kami di Berita Kopak mengucapkan tahniah kepada Juliana Evans atas kelahiran ahli keluarga baru dan selamat menjalani proses berpant4ng.

Silakan SHARE..

Sumber : IG MeleT0P, julianaevans by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..