” Alhamdulillah for this blessing of a surprise today. It’s a.. ” – Aliff Aziz

Video Aliff Aziz Dapat Kej0tan Daripada Bella Astillah. Baby Reveal Gender Online Paling Meriah. Muka Aliff Tu Paling Bahagia, Tahniah !!

Berita kembalinya pasangan ini sebagai suami isteri akhirnya mengakhiri semua khabar angin dan desas desus. Aliff Aziz dan Bella Astillah akhirnya membuat pengakuan tentang rujuk semula pada Julai tahun lalu. G0sip tentang kehamilan Bella juga terjawab apabila Bella sendiri mengakuinya.

Mereka yang kini terpis4h kerana PKP dan tidak boleh merentasi negeri dan sempadan negara, Bella di Malaysia manakala Aliff di Singapura. Sering berhubungan melalui live Instagram, gelagat mereka ini sangat comel seumpama pasangan yang baru bercinta.

Semalam Bella dan Aliff telah membuat satu live Instagram untuk mengumumkan jantina bayi dalam kandungan Bella sekarang. Walaupun hanya daripada paparan telefon, sesi baby reveal gender mereka ini sangat meriah. Aliff juga kelihatan teruja untuk mengetahui jantina anaknya yang bakal lahir Julai nanti.

Menerusi akaun Instagram, Aliff Aziz telah berkongsikan satu video yang memaparkan sesi baby reveal gender itu. Tidak hanya Aliff, seluruh keluarganya juga nampak teruja untuk mengetahui jantina bayi yang dikandung oleh Bella. Tika Aliff mencuc0k belon dan keluar kertas berwarna pink yang menandakan baby girl, sorakan dan gelak tawa mula kedengaran.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini buat peminat gembira. Antara komen-komen mereka :

” BABY GIRL.. AYDEN DAPAT ADIK PEREMPUAN. CONGRATULATIONS ALIFF AND BELLA…. LOVE YOU GUYS SO MUCH.. “

” Yay baby girlll i am so happy.. “

” Congrats aliff and bella. Ure so full of joy knowing u had a girl on the way. May Allah bless you and ur loves aamin.. “

” CONGRATULATION ALIFF!.. “

” Congrats to all 3 of you.. Alhamdulillah baby Girl.. “

” Congratulations to both of you. Be a good ayah to ayden and another little princess.. “

Syukur akhirnya keluarga Aliff dan Bella bakal lengkap tidak lama lagi. Kegembiraan yang memang jelas nyata terlihat di wajah Aliff. Pastinya bukan sahaja Aliff sekeluarga tidak sabar malahan peminat juga bakal menghitung hari sehingga Bella selamat melahirkan. Kami di Berita Kopak berharap agar segalanya dipermudahkan. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aliff Aziz, Bella AstillahΒ 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..