” Alhamdulillah, congratulations beautiful bride and handsome groom.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Pakai Busana Pengantin, Wajah Suami Miera Leyana Jadi Perhatian Peminat. Wahh Handsome Orangnya, Sama Cantik Sama Padan. Tahniah !!

Semalam merupakan tarikh yang sangat istimewa buat pelakon Miera Leyana kerana Miera baru sahaja diijabqabulkan dengan pasangan pilihan hatinya. Dengan sekali lafaz Miera Leyana kini sah menjadi isteri kepada usahawan Rosland Othman yang berusia 40an.

Untuk makluman Majlis pernikahan diadakan di sebuah hotel terkemuka dan pasangan ini dinikahkan oleh bapa Miera iaitu Datuk Seri Kasmi Arsat. Majlis turut dihadiri oleh ahli keluarga dan sahabat terdekat. Walaupun perbezaan umur mereka agar ketara, namun ianya bukan penghalang untuk mereka mengecapi bahagia.

Menurut laporan daripada portal Berita Harian, Miera memaklumkan dia dan suaminya hanya berkawan baik namun siapa sangka mereka akhirnya disatukan menjadi pasangan suami isteri. Miera menerima mas kahwin berjumlah RM100 dan dilihat cantik mengenakan busana rekaan Rizman Ruzaini.

Miera turut memberitahu, dia dan suaminya sudah berkenalan selama 4tahun dan Miera sangat terkej0 apabila suaminya meluahkan isi hati dan menyatakan ingin menjadikan Miera sebagai suri hidupnya. Miera turut berkongsi gambar pernikahan di laman instagram miliknya.

Mari kita lihat gambar-gambar yang dikongsi oleh Miera di bawah ini :

Perkongsian Miera ini mendapat pelbagai ucapan daripada netizen. Antara ucapan yang diterima ialah :

” Congrats.. Finally, Happy wedding Dear mieraleyana. Happy to see u both.. “

” You are so beautiful.. Im your fans. I love your acting so much.. “

” Congrats miera and husband.. May Allah bless ur marriage and happy till Jannah.. “

” Alhamdulillah tahniah semoga bahagia hingga ke Jannah aaaminn.. “

” Selamat pengantin baru mieraleyana semoga berkekalan sehingga jannah.. Rindu lakonan awak.. “

” Alhamdulillah… Congratulations beautiful bride and handsome groom. Happiness till Jannah.. “

” Asalammualaikum wbt, Congratulations Miera Leyana & Rosland. we fans pray & hope both of you will happy ever after till Jannah.. “

Nampak sungguh cantik dan berseri Miera dan suami dalam persalinan busana pengantin, sama cantik sama padan bagaikan pinang dibela4h dua. Kami di Berita Kopak mengucapkan Selamat Pengantin Baru buat Miera dan suami semoga bahagia kekal hingga ke Jannah. Aminn..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Miera Leyana & Portal Berita Harian

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..