” Alhamdulillah, comfirm dah baby ‘tetttttt’ hehehe.. “

Video Abby Abadi  Membuat Imbasan Bayi Dan Memberi HINT Tentang Jantina Bayinya. TAHNIAH KAK ABBY !!!

Kini usia kandungan Abby Abadi sudah pun masuk 21 minggu. Pastinya menjadi penantian yang paling ditunggu buat Abby dan suaminya Faizal Zakaria setelah empat tahun mendirikan rumahtangga, inilah cahaya mata yang pertama buat suaminya.

Menerusi laman Instagram, Abby Abadi telah memuat naik sebuah video di laman Instagram miliknya. Video tersebut memaparkan rakaman Abbg sedang melakukan Scan ke atas kandungannya di sebuah Klinik persendirian. Beliau sebenarnya merasa sangat gement4r dan tak0t untuk membuat Scan tersebut.

Tambahnnya lagi disebabkan rasa ingin tahu, beliau pergi juga membuat scan tersebut. Abby hanya memberi bayangan sahaja kepada umum tentang jantina anaknya itu.  Ramai yang menjangkakan Abby akan mendapat anak lelaki setelah membaca kapsyen yang ditulis Abby di bawah ini.

” Comfirm dah Baby tettt hehe.. Doakan anak ini mampu menjadi hamba ALLAH yg benar-benar beriman & beramal soleh, mampu bergelar AL Hafiz, berakhlak ALQURAN dan berguna kepada ISLAM dunia akhirat ye. Amin.. “

Menurutnya lagi, beliau sangat kagum dengan teknologi yang ada sekarang ini, berbanding semasa beliau mengandungkan anaknya Danish, Danisha dan Dania. Jauh sangat perbezaannya.  Ini kerana scan  yang dilakukan sekarang boleh sampai ke jari kaki tangan, salur dar4h, jant0ng semuanya nampak sangat jelas.

Ini adalah sedutan daripada video tersebut.

Dan ini pula posting yang telah dimuatnaik oleh Abby Abadi di laman Instagram.

” Masa pergi detail scan di @klinik_anda_wangsa_melawati 2/3hari lepas. 
Teknologi makin hebat hari ke hari. Ukuran badan baby, tul4ng, semua setakat ni alhamdullillah.. “

” Cuma mcm sereeemmm jugak, sbb sampai ke jari kaki tangan, salur dar4h, jant0ng semua buleh nampak jelas dah walaupun baru 21 minggu huhu.. Dulu masa mengandungkan Danish, Dania & Danisha takde nk detail2 scan bagai ni.. redha je iring dgn doa.. krg ni mcm2 ada.. “

” Atas rasa ingin tahu, walaupun nerv0us buat juga. Apapun, syukur Klinik Anda di Wangsa Melawati melayan Sy dgn baik sekali. Nak scan byk2 kalipun dorg layan jer hehe. Dari Doc2 yg ada hinggalah ke pembantu2 klinik & pakar Scannya memang begini.. “

” (Ps: comeykan suara pakar scan tu hehe.. ) Setakat ini pun dengar dari Doc Sakinah & Pakar scan masa dtg last dtg klinik aritu yg baik2 sahaja. Harapan Sy semoga terus serba baik & sempurnalah keadaan baby Sy hingga dilahirkan nanti ya, Ya ALLAH… Aminnnnn

Ps; Comfirm dah Baby tettt hehe.. Doakan anak ini mampu menjadi hamba ALLAH yg benar2 beriman & beramal soleh, mampu bergelar AL Hafiz, berakhlak ALQURAN & berguna kepada ISLAM dunia akhirat ye.. Amin

View this post on Instagram

Masa pergi detail scan di @klinik_anda_wangsa_melawati 2/3hari lepas ☺️ . Teknologi makin hebat hari ke hari.. ukuran badan baby, tulang, semua setakat ni alhamdullillah.. cuma mcm sereeemmm jugak, sbb sampai ke jari kaki tangan, salur darah, jantung semua buleh nampak jelas dah walaupun baru 21 minggu huhu.. Dulu masa mengandungkan Danish, Dania & Danisha takde nk detail2 scan bagai ni.. redha je iring dgn doa… skrg ni mcm2 ada. Atas rasa ingin tahu, walaupun nervous buat juga. Apapun, syukur Klinik Anda di Wangsa Melawati melayan Sy dgn baik sekali. Nak scan byk2 kalipun dorg layan jer hehe.. Dari Doc2 yg ada hinggalah ke pembantu2 klinik & pakar Scannya memang begini 👍😍 (ps: comeykan suara pakar scan tu hehe.. ) . Setakat ini pun dengar dari Doc Sakinah & Pakar scan masa dtg last dtg klinik aritu yg baik2 sahaja. Harapan Sy semoga terus serba baik & sempurnalah keadaan baby Sy hingga dilahirkan nanti ya, Ya ALLAH… Aminnnnn 🙊😍 . Ps; Comfirm dah Baby tettt hehe.. Doakan anak ini mampu menjadi hamba ALLAH yg benar2 beriman& beramal soleh, mampu bergelar AL Hafiz, berakhlak ALQURAN & berguna kepada ISLAM dunia akhirat ye.. Amin 🥰🙊

A post shared by Mencari redha ALLAH (@abby_abadi112) on

Setelah melihat video dan membaca kapsyen, rata-rata netizen menjangkakan Abby Abadi akan mendapat anak lelaki. Ini antara komen-komen mereka :

” Baby boy kan kak abby.. Hehehhe…Smoge dipermudahkan sehingga bersalin. Aamin.. “

” Yes betul tekaan sy jantina baby.. Semoga selamat dan dipermudahkan.. “

” Alhamdulillah, tahniah kak, jaga kesihatan dan semoga dipermudahkan segala urusan.. “

” Moga dikurniakan baby yang sihat dan cukup sempurna sifatnya. Aamiiin.. “

” Alhamdulilah smoga mama n baby sihat dan selamat hendakNya.. amin.. “

” Baby boy ye.. tahniah.. aaminnn.. “

” Akak.. semoga sentiasa sihat sepanjang proses kehamilan sampai selamat bersalin nanti.. jgn stress2. jaga makan jgn makan yg masin2 n manis2 banyak sgt ye.. enjoy your pregnancy kak abby.. “

” Baby boy ya.. tahniah.. semoga Allah permudahkan semuanyaa.. Aamiin.. “

” Wah boboyyy kan kak abby? hehe congrat.. “

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Abby Abadi by Berita Kopak & Content Media.

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..