” Alasan big b0ss tak kerja sangat comel.. ” – Datin Umie Aida

Video Gelag4t Ardy Wira Yang Comel Memakai Blazer Lengkap Bertali Leher Untuk Ke Pejabat Menghiburkan Ramai. Part Pat4h Balik Tu Paling Win. Comel Sangat Wira !! 

Ardy Wira antara kanak-kanak yang terkenal namanya di kalangan peminat. Gemar tersenyum seperti ibunya, anak pertama pelakon Betty Rahmad ini menyenangkan ramai peminat. Gelag4tnya yang comel buatkan namanya semakin menjadi sebutan.

Sejak dari kecil lagi, anak kecil ini selalu menghiburkan dalam keluarga ini. Hari demi hari, Wira membesar dengan cukup sempurna. Menjadi anak yang linc4h dan aktif, banyak video mengenai Wira dapat dilihat menerusi akaun Instagram Betty mahupun Instagram kepunyaan Wira sendiri.

Betty sering mempunyai idea kreatif dalam melayani anaknya ini. Mengajar Wira berkebun, malahan juga memasak di dapur, gelag4t serta wajahnya yang comel buat ramai peminat ger4m. Anak kecil ini juga sudah pandai dan memahami berkenaan solat dan sudah mula diajar mengaji huruf asas Al Quran.

Menerusi akaun Instagram Ardy Wira, telah dikongsikan satu video yang menunjukkan Wira berpakaian lengkap seperti pekerja pejabat berjalan untuk ke tempat kerja. Kapsyen yang ditulis mencuit hati peminat dengan gaya Wira yang sangat comel. Alamak b0s kena tingg4l la ye.

Jom tonton video di bawah :

Gelag4t Wira ini menarik perhatian ramai. Antara komen-komen mereka :

” Alasan big b0ss tak kerja sangat comel.. ” – Datin Umie Aida

” Wah busy la Wira dah kene pergi work.. ” – Dynas Mokhtar

” Hahhahahahhahahahhahaha apa ni??? Ini sangat win.. “

” Yes b0ss tak jd msok kerja.. “

” MACAM BABY B0SSS.. “

” alahai so cute b0ss kecik.. “

” Berat ke briefcase tu b0ss? Banyak cash nampaknya. Nak sikit boss.. “

” Hol0h h0loh h0loh… Mana mau pegiii b0ss.. “

Hands0me Wira dalam pakaian formal sebegini. Lagaknya memang sesuai dengan gelaran b0s kecik itu. Ala-ala membawa briefcase itu, part tak jadi naik kereta tu buat ramai terhibur. Menghiburkan betul gelag4t Wira ni. Apa pun, semoga Wira sentiasa sihat dan membesar menjadi anak yang berguna untuk kedua ibu bapa suatu hari nanti. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ardy Wira

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..