VIDEO Nazim Othman Berwajah ‘PEREMPUAN’

Ini Penjelasan Nazim Kenapa Beliau “SECANTIK’ Begitu. Korang Janganlah KEC4M Dulu !!!

Siapa yang tidak kenal dengan Nazim Otham iaitu seorang pelakon kacak  dan bergaya ini. Nazim Othman seringkali berkongsi aktivitiya seharian di laman Instagram. Juga aktif dalam bidang lakonan dan model menjadikan beliau dilihat sangat komited dalam kerjayanya.

Terbaru, Nazim Othman telah memuat naik sekeping foto di laman Instagramnya. Foto tersebut menjadi tanda tanya dan netizen mula berteka teki siapakah orang di sebalik wajah yang telah disolek itu. Namun ada juga yang dapat meneka gambar itu adalah Nazim Othman.

Bagi menghilangkan spekul4si yang tidak elok dan menerima kec4man daripada netizen, Nazim telah memuat naik sebuah video beserta kapsyen untuk menjelaskan apa yang sebenarnya beliau lakukan dan mengapa beliau ditata rias seperti itu.

Ini antara kec4man yang dilemp4rkan kepada Nazim Othman :

Menurut Nazim Othman, beliau telah dirisik oleh sebuah produksi yang berkemungkinan besar akan menerbitkan sebuah karya berlatar belakangkan watak seperti ini. Tambahnya lagi, ini adalah sekadar casting video yang perlu dihantar kepada pihat produksi tersebut.

Ini adalah foto dan juga  sedutan di dalam video tersebut :

Di bawah ini adalah video beserta kapsyen yang dimuat naik oleh Nazim di laman Instagramnya :

” Saya tau muka saya nampak macam p0ntianak, tapi jangan risau saya tak cek1k orang. Macam ni kisahnya; saya dapat risikan awal dari sebuah production house yang berkemungkinan besar akan menerbitkan sebuah karya berlatarbelakang kan watak “ini”.. “

” Apa yang awak tengok ni sekadar “casting video” untuk saya hantar ke pihak sana. Fooh!
Terima kasih kepada MUA @farishaz sebab kerja keras untuk transform my look. Sesiapa nak makeup pegi event ke nak kawin ke , boleh ler contact dia.. “

” Tak lupa kepada my cheerleaders, @mona.allen , @yunarahim , @eiraraduan ngan Amar sebab banyak bagi tunjuk ajar macam mana nak beraksi bak puteri jadian. Nak tengok video saya bersiap boleh la klik link kat my bio.. “

View this post on Instagram

Saya tau muka saya nampak macam pontianak, tapi jangan risau saya tak cekik orang. Macam ni kisahnya; saya dapat risikan awal dari sebuah production house yang berkemungkinan besar akan menerbitkan sebuah karya berlatarbelakang kan watak “ini” . Apa yang awak tengok ni sekadar “casting video” untuk saya hantar ke pihak sana. Fooh! Terima kasih kepada MUA @farishaz sebab kerja keras untuk transform my look. Sesiapa nak makeup pegi event ke nak kawin ke , boleh ler contact dia. Tak lupa kepada my cheerleaders, @mona.allen , @yunarahim , @eiraraduan ngan Amar sebab banyak bagi tunjuk ajar macam mana nak beraksi bak puteri jadian. Nak tengok video saya bersiap boleh la klik link kat my bio.

A post shared by nazimothman (@nazimothman) on

Rata-rata memberi sokongan dan pandangan yang pos1tif dan merasa terhibur setelah melihat video tersebut. Ini antara komen-komen mereka :

” Jadi lelaki handsome jadi pompan lawaa.. “

” I rs u mcm character dlm cerita white chick tu.. anyway wish u luck.. menarik jg nk tgk u bawa watak “ini”.. “

” Bab ketawe tu sy terus amek awak belakon!!! “

” Gilerrr laahhhh…wahaha u funny.. hahaha.. “

” Keras peyut ku tgk hang jd puteri kayangan fengs4n la kena kec4m #lantak pi la asal bahagia kan @nazimothman.. “

” Eee muka putih tgn hitam pakailahh q putih q putih barulahh putihhh !!wow xzabarrrr.. hihi
Nape you nmpk lgi cantik drpd kami pompuan2 tulen ni adeh.. “

” Helok sangat walaupun termakan rambut ye.. “

Terdahulu Nazim Othman telah memuat naik posting di bawah ini yang telah menjadi tanda tanya kepada netizen,

Sememangnya sebagai seorang pelakon bukanlah mudah untuk membawa watak di luar kebiasaannya. Tetapi ianya tidaklah mustahil untuk merealisasikan sekiranya mempunyai keazaman dan kegigihan untuk menjadi luar biasa daripada kebiasaan. Belum cuba, belum tahu kan?.

Kami di Berita Kopak mendoakan Nazim Othman terus maju jaya dalam bidang lakonan dan juga apa sahaja bidang yang beliau ceburi. Good Luck Nazim !!!

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Nazim Othman by Berita Kopak & Content Media.

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..