” Alam4k dia nak adik lagi la mommy.. ” – Netizen

Perang4i Baru Ayra Aryssa Di Usia 5 Bulan. Wah Ada Hint Baru Ke Ni Aryssa. Lain Macam Sungguh Gaya Tu. Tetap Comel !!

Melihat keluarga Amar Baharin dan Amyra Rosli, mata peminat pasti tertumpu kepada 2 orang cahayamata mereka. Diberi nama Aqeef Anaqi dan Ayra Aryssa, kedua-duanya mewarisi kecantikan dan ketampanan wajah Amyra dan juga Amar.

Anaqi petah bercakap dan sering mengikuti Amyra untuk sesi photosho0t. Manakala Aryssa pula seperti kanak-kanak lain membesar dengan sihat. Tengok sahaja pipi Aryssa yang tembam dan badannya yang berketul-ketul tu. Kus semangat betul kesayangan ramai ini.

Aryssa yang kini sudah 5 bulan usianya. Mirip wajahnya dengan Amyra, banyak perkongsian antara wajah Amyra ketika kecil dengan Aryssa dibuat perbandingan. Manis yang sama, mata mulut juga sama seperti Amyra. Dengar suaranya ‘bersembang’ dan ketawa menghiburkan.

Meninjau akaun Instagram Ayra Aryssa, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Aryssa membuat aksi baru. Aryssa yang mengangkat tinggi kakinya lantas mengis4p ibu jari kaki itu buat peminat mula mengus1k. Petanda nak dapat adik ke tu Aryssa.

Jom baca perkongsian di bawah :

Gelagat Aryssa ini meraih perhatian peminat. Antara komen-komen mereka :

” Alam4k tak kan nak adik baru sayang.. “

” Alam4k dia nak adik lagi la mummy.. “

” Mesti nanti besar lawa macam mak dia.. “

” Org tua2 kata klau gig1t jari kaki nak beradik tak lama lagi ayra.. “

Amboi Aryssa bukan main seronok dapat is4p ibu jari kaki sendiri. Dah ready nak jadi kakak ke Aryssa sayang. Hehe, apa pun perang4i baru Aryssa ini nampak comel sangat. Semoga Aryssa membesar dengan gembira di samping keluarga tersayang. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ayra Aryssa

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..