” Alam4k !!! sampai mer4ung budak tu, Betul-betul pelakon air mata nih “

Video Seorang Kanak-Kanak Comel Sedang Berlakon, Tapi Yang Last Tu Buat Ramai Yang Terkej0t !!!Feeling Habis Dik …

Farah Azleenda Binti Abdul Aziz atau lebih dikenali sebagai Zulin Aziz ialah seorang pelakon dan juga pelawak yang sangat dikenali di Malaysia. Seorang yang sangat positif dalam hidup, walaupun pernah melalui ujian berat sebelum ini.

Jika anda selalu  mengikuti laman Instagram Zulin, pasti anda tahu tentang sikap lawak yang terdapat dalam dirinya pada setiap video yang dikongsikan. Zulin mempunyai kemahiran dan bakat dalam berinteraksi banyak bahasa.

Selain itu, wataknya yang periang dan mesra bersama pengikutnya membuatkan dirinya sangat disenangi peminat. Ini membuatkan pengikutnya akan tertunggu-tunggu setiap video yang ingin Zulin kongsikan. Zulin juga gemar membuat video dubbing yang boleh membuat kita ketawa tidak kering gusi.

Terbaru, Zulin telah memuat naik sebuah video di laman Instagramnya. Video tersebut memaparkan seorang kanak-kanak perempuan yang bernama Jasmin. Difahamkan dari kapsyen yang di muat naik Zulin Kanak-kanak perempuan itu adalah anak angkatnya.

Apa yang menarik pada video tersebut, awalnya Zulin menguji Jasmin untuk membuat mimik muka kerana Jasmin sangat minat untuk berlakon. Pelbagai mimik dan reaksi yang telah Jasmin buat. Ada buat muka m4rah, muka sed!h, muka mer4juk, muka j4hat dan muka terkej0t.

Sedikit kupasan video ingin dikongsikan.

Zulin : Min..Jasmin nak jadi pelakon kan ?

Jasmin : Nak !

Zulin : Macamana buat muka m4rah ….

Zulin : Cuba buat muka meraj0k..

Zulin : Cuba buat muka j4hat…

Part last tu yang tak tahan tu..

Feeling habis adik comel ni tau..

Zulin : Haa.. buat muka sedih…”Jasmin sayang ibu..”

Alamak ! sekali men4ngis betul-betul pulak, sampai mer4ung.

Jom tonton video adik comel ni :

” Punyalah menghayati watak sampai terus pi peluk ibu dia cakap sayang ibu .
Mummy zulin dapat anak angkat lagi “

Rata-rata peminat Zulin terhibur dan memuji kecomelan adik Jasmin. Ini komen-komen mereka :

” Muke comel…tp gigi cm dracul4 dh…   “

” Gigi hil4ng p mna dik.. Hehehe “

” Hahahahahahah awat tiba2 n4ngis ter0k tu  “

” Betul2 pelakon air mata ni “

” Amekaw skali dia mer4ung “

” Hahaha feeling betul.. “

Kesian adik ni. Dari nak berlakon je terus men4ngis tak henti-henti dah. Sed!h sangat ye dik.

Kami di Berita Kopak mendoakan semoga adik Jasmin membesar dengan sihat dan berjaya dalam bidang yang adik ingin ceburi. Terima kasih Zulin berkongsikan video ini untuk tontonan. Semoga terus maju jaya ye Zulin !!

Terima Kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Zulin Aziz By Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..