” Alalalaaaa kes1an Jenna, Mommy bul1.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Datin Zizie Izette, Nayla Nurjenna Yang Menang1s Diusik Gara-Gara Costume Katak Buat Peminat Terhibur. Nak4l Tau Mummy, Dah Mera0ng Jenna !!

Nama Datin Zizie Izette bukan asing lagi. Bekas pelakon ini yang merupakan abang kepada pelakon Shaheizy Sam kini bahagia dengan kehidupannya bersama suami dan anak-anak tersayang. Melihat gelagat Datin Zizie bersama anak-anak yang ramai sudah cukup menggambarkan kebahagiaannya sekarang.

Bagi pengikut setia Datin Zizie, pastinya mengenali wajah-wajah comel anak-anaknya itu. Nayla Nurjenna, Aaaric Zayn Izette, Aadam Zac Izette, Aaleph Zeke Izette dan Aalisa Belle Izette ke semuanya diberi nama yang sangat indah, seindah dan secomel wajah mereka.

Datin Zizie seorang yang tegas dalam mendidik anak-anaknya namun ada masanya beliau juga suka menyak4t anak-anaknya ini. Kalau dah namanya pelakon, dialog dan gayanya pasti buat anak-anak tak0t. Apatah lagi bila dibuat suara gar4ng, pasti menang1s jadinya.

Menerusi akaun Instagram, Datin Zizie Izette telah berkongsikan satu video yang memaparkan anaknya Jenna menang1s kerana diusik olehnya. Jenna yang bakal menyambut hari lahirnya tidak lama lagi menang1s apabila mendengar Datin mahu menukarnya menjadi ‘katak’ kerana tema sambutannya nanti The Princess & The Frog.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Jenna dan Datin Zizie ini menarik perhatian ramai. Antara komen-komen mereka :

” Adoi mumy.. Mommy nak4l lah.. Siann Jenna.. “

” N4ughty mommy. Kena bab4b mommy Ni.. “

” Hahhahahaa…. Mummy suka sangat sakat tauuuuu.. “

” Hadoi kelakar la custome frog tu.. “

” Hahahha n0ttty la mummy!.. “

” Alalalaaaa.. Kes1an Jenna. Mommy bul1.. “

Alahai kes1annya Jenna kena usik dengan mummy. Punya la tak mahu jadi katak, sampai menang1s Jenna. Kelakar sungguh Datin Zizie ini. Apa pun, kami di Berita Kopak berharap agar Jenna gembira selalu dan bahagia bersama adik-adik, mummy dan daddy tersayang. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zizie Izette

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..