” Alala sayangnya dengan Aafiyah anak ibu… Dah nampak tu gigi susunya… “

Dato’ Siti Kongsi Gambar Aafiyah Tumbuh Gigi Atas. Buat Netizen Ger4m Habis…

Siapa yang tidak kenal dengan anak kepada penyanyi nombor satu negara, iaitu si cilik yang comel bernama Siti Aafiyah Khalid. Anak kecil ini sering menjadi tumpuan peminat kerana Dato’Sri Siti Nurhaliza sering berkongsi gambar-gambar dan video anak kesayangannya itu di laman Instagram miliknya.

Siti Aafiyah yang popular dengan panggilan manja ‘anak ibu’ oleh peminat-peminat, menyambut ulang tahun pertama pada 19 Mac 2019 iaitu kira-kira 3 minggu yang lalu.

Sebelum ini,┬áDato’ Sri Siti Nurhaliza ada memuatnaik dalam status Instagramnya memberitahu gigi puteri kesayangannya mula nak tumbuh. Mesti ramai yang teruja kan !!

Terbaru, beberapa jam yang lalu, penyanyi tersohor itu telah berkongsi beberapa keping gambar bercuti bersama si comel Siti Aafiyah berserta kapsyen yang tertulis :

” Gelagat aafiyah anak ibu. 4 gigi atas nak tumbuh, siap sedia ibu.. “

Jom kita tengok gambar-gambar yang comel Siti Aafiyah anak ibu bersama Dato’ Sri Siti Nurhaliza dan suaminya kat bawah ni.

Amboi serius je muka…

Sukanya Aafiyah…

Seronoknya dia kena dukung…

Tengok apa tu Aafiyah..

Tembamnya pipi anak ibu…

Perkongsian gambar ini telah mendapat lebih 100 ribu tanda suka dari pengikut setakat ini dan rata-rata peminat memuji kecomelan Siti Aafiyah.

” Comeynya ibu & anak. “

” Sebiji ikut muka ibu… Smoga membesar dgn sihat yew aafiyah,, smoga menjadi ank yg solehah,, dgr ckp ibu…. “

” Semakin tumbuh besar semakin persis seperti Ibu “

” Comel sangat aafiyah !! Aunty nak pinjam kening “

” Selamat bercuti aafiyah “

” Anak ibu mmg ceniii ehh ee ger4m “

Memang comel habis la Siti Aafiyah ni kan. Ger4m je nak gig1t pipi tu. Hehehe. Apa-apa pun kami mendoakan Siti Aafiyah menjadi anak yang solehah. Aaminn…

Silakan SHARE…

Sumber : IG Dato’ Sri Siti Nurhaliza / Dikemaskini Oleh Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..