” Alahai, dah jat0h terg0lek pun masih ‘tada tada’, pandai cover ye.. ” – Netizen

Video Alisa Aisyah Mengus1k Ibunya Hanis Zalikha Dengan Tidak Mahu Menyebut Wow. Part Alisa Jat0h Tergolek Mencuit Hati Ramai. Wahhh, Jat0h Pun Tadaaa Lagi, Comel Sungguh, Siap Dapat Komen Daripada Aunty Fazura Lagi !!

Nama Alisa Aisyah tidak perlu diperkenalkan lagi. Si cilik ini adalah anak kepada pasangan selebriti terkenal tanahair,  Hanis Zalikha dan Hairul Azreen. Alisa Aisyah yang memiliki wajah comel dengan matanya yang bulat membuatkannya antara anak selebriti yang sering menjadi tumpuan.

Tidak hairanlah setiap perkongsian daripada laman Alisa Aisyah ini mendapat views yang tinggi dan juga di4njiri dengan ribuan komen dan ratusan ribu tanda suka. Kini jumlah pengikut di laman rasmi Instagram Alisa Aisyah telah pun mencecah 1 juta followers.

Terbaru di laman Instagram Alisa Aisyah, sebuah video telah dimuatnaik. Video tersebut memaparkan Alisa sedang mengus1k ibunya Hanis Zalikha. Kedengaran ibunya Hanis memintanya supaya menyebut perkataan ‘wow‘ tetapi Alisa hanya ketawa dan menyebut ‘tada’, ‘tada’ dan ‘tada’ sahaja.

Berulang kali Hanis meminta Alisa menyebut wow, namun Alisa tetap juga menyebut ‘tada’. Mendengar Alisa yang asyik ketawa selepas menyebut tada, membuatkan Hanis  juga tidak dapat menahan gelaknya kerana merasa gel1hati melihat Alisa yang pandai mempermainkannya.

Apa yang menariknya lagi, Alisa yang tidak berhenti ketawa dan menyebut ‘tada’  tiba-tiba jat0h tergolek ke lantai. Walaupun Alisa jat0h, tetapi masih lagi meneruskan ketawanya dan berterusan menyebut ‘tada’. Alahai Pandai ye Alisa cover bila dah jat0h tu.

Jom tonton video super cute Alisa di bawah ini :

Seperti kebiasaan di ruangan komen sememangnya dipenuhi dengan pujian kecomelan Alisa dan mereka juga merasa terhibur dengan gelagat Alisa itu. Ini antara komen-komen mereka :

”  Alahai, dah jat0h terg0lek pun masih ‘tada tada’, pandai c0ver, ger4mnya awak niii.. “

” Kenapa aku yang terkej0t dia terg0lek. Dia boleh sambung tatatatta.. “

” Sampai terg0lek, pandai cover,  alaaa comelllnyaaaaa.. “

” Jat0h pun tadaaaaa lagi hahahaha kiyottt, Chee.ky lah awak ni Alisa sayang.. “

” Hahaha, dia lak excited dapat us1k mummy dia, Suka sangat cakap tadaa sampai terg0lek, cute sgt.. “

” Geletek kang ala! Org jat0h nang1s, dia jat0h suka pastu tada tada kan.. ” 

Kecomelan dan gelagat Alisa juga mendapat perhatian daripada Fazura. Ini screensh0t komen yang ditinggalkan oleh Fazura :

Alahai comelnya Alisa ni. Sangat menghiburkan. Terg0lek-g0lek pun ketawa lagi. Part pandai us1k Mommy tu rasa nak cub1t-cub1t je. Apa-apa pun semoga Alisa terus membesar dengan sihat, menjadi insan yang berguna buat agama, bangsa dan negara. InshaAllah !!

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Alisa Aisyah, Hanis Zalikha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..