” Alaa sp0il la Aaleph. Semua in character dah.. ” – Datin Zizie Izette

Video Anak-Anak Datin Zizie Izette Bermain Menyebut Karakter Superhero Masing-Masing Dengan Gembira. Sampai Part Aaleph, Jawapannya Mencuit Hati Ramai. Wahhh Nama Watak Baru Ni Aaleph !! 

Nama Datin Zizie Izette terkenal sebagai pelakon berbakat besar. Isteri kepada Datuk Seri Bung Moktar Radin ini seorang yang ceria dan suka tersenyum. Kulitnya yang putih mulus ini buatkan anak-anaknya juga mewarisi kecantikannya itu.

Datin Zizie mempunyai 2 orang anak angkat bernama Nayla Nurjenna dan Aaric Zayn Izette. Turut dikurniakan 3 orang zuriatnya sendiri bernama Aadam Zac Izette, Aaleph Zeke Izette dan Aalisa Belle Izette. Mereka selalu bersama membuat aktiviti di rumah mahupun di luar.

Gelag4t anak-anaknya ini sering dikongsikan di akaun Instagram untuk tatapan peminat. Wajah kembar Aaleph dan Aadam sangat seiras dan selalu jadi perhatian. Walaupun kembar, karakter mereka berbeza. Datin Zizie memberi perhatian dan menjaga sendiri anak-anaknya ini dengan bantuan pembantu-pembantu rumahnya.

Menerusi akaun Instagram, Datin Zizie Izette telah berkongsikan satu video yang menunjukkan gelagat anak-anaknya bermain. Janna, Aaric dan Aadam menyebut nama karakter superhero iaitu Superman, Catwomen dan Ironman apabila ditanya Datin Zizie. Namun part jawapan Aaleph buat Datin Zizie tergelak.

Jom tonton video di bawah:

Jawapan Aaleph ini menghiburkan dan menarik perhatian ramai. Antara komen-komen mereka :

” Biar la sis zz.. Create la super tatau tu.. Kira dia hebat tau sbb x t1ru sapa2.. “

” Ad0ila aaleph….. mana2 production pls la buat cerita supertatau. Dia dh suka sgt supertatau.. “

” Hahahaha suka sgt dgr supertatau dia tu. Kelakar comel je.. “

” Hahahah !!! Mai mai kat diaa supertaktau aduuhhhh ger4mmmnyaaa.. “

” Moment yg indah lucu dlm pembesaran anak2 mcm ni .. takpe pelan2 nnt sebutan supertatau akan berubah.. “

” Hihi suka us1k mommy diaaaa.. Inn0centnya muka dia Ya Allah.. X sampai hati nk ngus1k.. “

Supertatau, comel juga nama karakter Aaleph ini. Muka tersengih-sengih tu kena betul dengan jawapannya. Apa pun, ceria belaka anak-anak datin Zizie ini. Semoga Datin Zizie sekeluarga sentiasa di bawah lindungan Allah dan berbahagia selalu hendaknya. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zizie Izette 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..