” Aku suruh ko jalan, bukan tep0k tangan.. “

Lihat Reaksi Yusoff Al Qardawi Apabila Dato’ Aliff Syukri Menyuruhnya Berjalan. Alahai Comelnya Yusoff !!

Ramai sedia maklum dan kenal anak kepada pengasas produk kosmetik popular Datuk Aliff Syukri dan isterinya Datin Shahida yang bernama Yusoff ini. Yusoff atau nama penuhnya Yusoff Alqardawi ini kini berusia hampir setahun tidak lama lagi.

Kehadiran Yusoff memeriahkan lagi suasana keluarga Datuk Aliff yang sememangnya menyukai kanak-kanak. Telatah Yusoff yang comel dan manja mencuit hati netizen-netizen yang menonton video yang dimuatnaik di akaun Instagram.

Malah akaun Instagram @yusoffalqardawi kini mempunyai sebanyak 486 ribu pengikut yang sentisa menantikan gambar-gambar, video-video dan update terkini tentang Yusoff yang baru pandai berdiri ini.

Menerusi akaun Instagam, Datuk Aliff berkongsi video Yusoff yang baru belajar berdiri. Dalam video ini, Datuk Aliff menyuruh Yusoff berjalan ke arahnya. Tetapi apa yang menariknya, Yusoff tidak berjalan malah Yusoff telah menepuk tangan. Alahai comel betul gelagat Yusoff ini.

Jom tonton video di bawah :

” penat nak ajr @yusoffalqardawi_terlajaklaris berjalan..ada tips nak kasi anak cpt berjalan tak?? “

” Aku suruh kau jalan bukan tepuk tangan. Hahaha “

” Bagi mainan yg dia suka , lepastu letak depan dia , nanti dia nak campai dia pandai la jalan “

” Tak lama lagi dpt kaki la tu..berjalan lah dia..Dato yg x larat kejar nnti “

Rata-rata netizen memberi komen untuk dua beranak yang comel ini, antaranya :

” Aku suruh kau jalan bukan tep0k tangan. Hahaha “

” Dri kcik smpai dh besar skrg ni sya suka tgok yusuff dato…”

” Bagi mainan yg dia suka , lepastu letak depan dia , nanti dia nak campai dia pandai la jalan “

” x lama lagi dpt kaki la tu..berjalan lah dia..Dato yg x larat kejar nnti “

” Gan4s sungguh bhse dato dgn ank dato..but i like..terhibur dgn keletah dato n ank “

” Sabar dato’ nanti dia akan bjln dgn sdiri “

” Anak bapak betul…rambut pun spesen “

” Dato klo nak anak cepat pandai jalan.. Awal pagi, bawah dia injak rumput..Tp biarlah yusoff belajar berjalan semula jadi. Ni petua skit dari sy….”

” Die bru nk belajar berdiri tu. Sabar lah dato. Haha. Comel sgt “

” Bawa jalan atas embun rumput pagi2…insyaallah boley jln “

” Sonok ajar budak jalan..haha..dia belajar mulakan menyusur tepi sofa dulu..acah2 dia guna mainan..pastu dia berani baru buat mcm dato tu..huhu “

” Cepat2 jgn lambat2 alala yusof seket0i ne..cepat jln nk amek anugerah melet0p kan..moga yusof menang wow .ameen “

” Dato., tolong gig1t dagu yusoff., geraa4m “

Alahai kelakar betul melihat keletah Datuk Aliff dan Yusoff ni. Rasa nak gig1t je bile tengok muka Yusoff terlalu comel. Kami dari Berita Kopak mendoakan agar Yusoff cepat boleh berjalan dan sentiasa sihat serta menjadi anak yang soleh.

Terima kasih kepada anda yang sudi membaca..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Datuk Aliff Syukri by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..