” Aku sorang je ke yang memang tak suka Ayda Jebat dengan laki tu.. ” – Netizen

Terima Komen Negat1f Daripada Seorang Netizen, Ini Respon Padu Nabil Mahir. Bertabah Lah Nabil Dan Ayda, Tak Semua Orang Suka Kita !!

Pasangan merpati dua sejoli ini iaitu Nabil Mahir dan Ayda Jebat semakin mendapat perhatian di media sosial. Telah pun mengikat tali pertunangan beberapa bulan yang lalu, pasangan ini tidak lagi merahsiakan hubungan mesra mereka di media sosial.

Jika dilihat di laman Instagram Ayda atau pun Nabil, ada sahaja video atau gambar mereka bersama dikongsikan untuk tatapan para peminat. Ayda juga semakin serasi bersama keluarga Nabil dan beliau juga sudah bersedia untuk bergelar isteri.

Apa yang menarik perhatian ramai ialah personaliti kedua pasangan ini nampak begitu serasi sekali kerana mereka mempunyai minat yang sama. Malah Ayda atau Nabil boleh melayan perangai masing-masing yang sama-sama ‘masuk air’ dan kelakar.

Menerusi akaun Instagram, Nabil telah berkongsi video Tik T0k beliau bersama Ayda Jebat. Beliau dan Ayda menyahut cabaran Tik T0k iaitu dance challengeĀ dengan berpakaian menyerupai anak ayam. Gaya tarian mereka sangat menghiburkan. Akaun Instagram MeleT0P juga turut repost video yang dikongsikan oleh Nabil ini di Instagram mereka.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur melihat video pasangan ini. Antara komen-komen mereka :

” That was hilari0us and beyond normal.. “

” HAHHAHAHAHHAHA OMG SO CUTE.. “

” Dua2 tint0ng tetapi npk comel.. “

” Semoga kekal ke jannah laa.. “

” Pasangan sama g1llerrr masuk air memang bolih release streessss.. “

” Dua dua masuk air.. Cam mana diorang buat tu ? ”

Namun komen negat1f daripada seorang netizen ini mendapat respon daripada Nabil :

Bersabarlah Nabil dan Ayda. Sememangnya bukan mudah untuk memuaskan hati semua orang dan membuatkan orang sukakan kita. Apa yang penting kita enjoy dan gembira dengan setiap apa yang kita lakukan bersama dengan yang tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG MeleT0P, Nabil Mahir

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..