” Aku bayar k0rang suruh buat kerja, aku pen4t tahu tak.. !! “

Kerana HAL Ini Dato’ Aliff Syukri Mengam0k Mar4hkan Staffnya

Siapa yang tidak kenal dengan usahawan yang berjaya ni, Dato’ Sri Aliff Syukri atau nama sebenarnya Aliff Syukri bin Kamarzaman. Dato’ Aliff berkahwin dengan Datin Sri Shahida pada tahun 2007 dan kini mempunya 4 cahaya mata, Ibraheem Adham, Qadejah El Zahra, Ammar Ahyyan, Yusoff Al Qardawi dan seorang anak angkatnya Ameena.

Dato’ Aliff dikenali sebagai usahawan yang banyak membantu orang-orang yang susah dan juga yang memerlukan. Seorang yang tidak somb0ng dan sentiasa ceria walaupun dirinya dilanda pelbagai masalah dan juga cem0han.

Perniagaannya juga kini semakin maju dan sudah diperluaskan di serata negeri. Walaupun Dato’ Aliff seorang yang sangat sibuk dengan kerjayanya namun Dato’ Aliff tidak pernah mengabaikan tanggungjawanya kepada keluarga yang tercinta.

Menerusi akaun instagram, Dato’ Aliff membuat kejutan hari jadi untuk salah seorang staffnya. Hebat sungguh Dato’ Aliff buat kejutan begini sampaikan staff yang diberi kej0tan seakan tergamam kerana Dato’ Aliff berlakon konon-konon sedang mengam0k.

Jom tonton video dibawah :

” Menjadi tak suprise abg ni ?? utk @jumaahelail. Abang percaya setiap kejayaan itu sebenarnya bermula dengan team yang kuat dan bagi abang, abang amat menghargai semua kakitangan abang terutama pihak pengurusan yang banyak membantu abang sampai ke tahap ini.. “

” Abang bukanlah orang hebat abang tak ada pelajaran abang tak masuk pun universiti tapi abang yakin dengan semangat dan usaha Team abang akan menjadikan company abang Berjaya.. “

” Hari ini adalah hari jadi salah seorang kumpulan pengurus pemasaran abang iaitu @jumaahelail orangnya memang poyo-poyo sikit tapi dia baik dan ada wawasan yg hebat kedepan.. Tak padan dgn umur dia baru 24 tahun… Tapi matang.. “

Rata-rata memuji kebaikan hati Dato’ Aliff yang sentiasa menghargai staffnya. Antara komen-komen netizen :

” Untungnya dpt jadi staff dato. Bestnya dpt hadiah jam mahal. Baik hati dato celebrate birthday staff dato “

” I nak surprise from datuk laaah my bday on 13 July singing a bday song datuk for me and tag to my ig hahaha “

” Bagus nya datuk. tak lupa dgn staf . Mudah2 an abah ammar @aliffsyukriterlajaklaris selalu di murah kn rezeki amin. “

” Happy bornday @jumaahelail bertuah sgt ada boss sebaik dato @aliffsyukriterlajaklaris semoga sentiasa suksess… Share hadiah dr thailand tu leh x sis is jeal0us “

” Baik nya datok aliff syukri . semoga rezeki datok melimpah luah ya datok amin “

Untungnya staff-staff Dato’ Aliff dapat bos seperti Dato’, tidak membezakan pangk4t dan darj4t. Dapat pula hadiah yang sangat berharga. Jadi tidak hairan lah jika ramai yang berkata Dato’ Alfiff seorang usahawan yang baik hati.

Kami di Berita Kopak mendoakan Dato’ Aliff diberikan rezeki yang melimpah ruah, kesihatan yang baik, keluarga yang bahagia dan berjaya di dunia mahupun di akhirat. Amin..

Silakan SHARE.

Sumber : IG Dato’ Sri Aliff Syukri Terlajak Laris by Berita Kopak / Content Media.

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan.