Akhirnya Siti Nordiana Tunjuk Gambar Sh00t Pre Weddingnya Bersama ‘Bakal’ Suami.

Fuhhh Memang Hensem Sangat Ni. Memang Sepadan La !!

Siti Nordiana yang telah bergelar ibu tungg4l selama hampir 11 tahun ini terlalu sibuk dengan urusan nyanyian, lakonan dan perniagaan sehingga tidak sempat memikirkan soal jod0h. Jadual waktu yang padat membuatkan Siti Nordiana tiada masa memikirkan hal lain melainkan kerja, anak dan keluarganya sahaja.

Siti Nordiana yang pernah berkahw1n dengan pelakon Faizal Yusof pada tahun 2006 itu akhirnya memilih untuk berp1sah pada 2009 kerana sudah tiada jod0h bersama. Setelah itu Siti Nordiana atau lebih mesra dipanggil Nana itu bekerja keras untuk memastikan anak tungg4lnya Rayyan mendapat kesenangan dan pelajaran yang cukup.

Rayyan yang kini berusia 11 tahun itu adalah buah hati pengarang jantung Nana. Nana sangat bersyukur kerana Rayyan adalah seorang anak yang sangat berdik4ri dan pandai membawa diri. Nana sentiasa memastikan dia dapat meluangkan masa bersama Rayyan kerana Nana tidak mahu Rayyan berasa sunyi.

Terkini Nana telah memuat naik gambarnya  shoot ‘pre wedding’ dengan seorang jejaka. Siapakah jejaka yang berjaya mencur1 hati Nana. Mari kita lihat bersama :

” Shoot pre wedding aritu . Nanti kami jemput uols dtg wedding kitorang k . Kalo jadi kawinlaaa..#nanawookie #leedongwook #sitinordiana . Nampak real pulak @nellysnss ni edit “

” Cantik,manis dan ayu orangnya.ni mesti nana tengah tunggu shahrukhkhan datang bagi bunga kannn. “

Pelbagai reaksi dan komen diterima, antaranya ialah :

” Hahahahahahahahha oiiii tu i punya! “

” Ey dah berpaling ke dari SRK? “

” Padan2..mcm pinang di belah2 smp trcincang..cing “

” Hahaha,okay kak bilaa trikhnye tu “

” Na.. Daebak na… Kemaihhh “

” Bercahaya pengantin seperti lemon “

” Salam diana, pasangan yg sepadan “

” Aduhhh aduhhh aduhhh, srk nakk, mamat korea ni nakkk. lepaskan lahh salah sorang kaknana, pastuh bagi kat sayaaaaa “

” Amboiii boiii boiii.. nakalnya dia “

” Heeiii wlupun tipu i jeless “

” Eh…nape kidn4p bofen i…”

” Ramai yg pat4h hati ni nana..”

” Kak nana ni comel betol. Suke usik2 fans dengan kenak4lan post yg mcm2 ni. Tp kami suke..terhibur hati dibuatnya..hehe comey angat2 mader ni. “

” Yeayyyy…Rayyan bakal dpt adik comey nnti “

” Perghhhhh ex boyfr1end ai tu kak nana “

” Shahrukhkhan nak, dongwook nak, byk sgt tu, mana 1 nak ? andwe andwe !!”

” Hahhaha sendayan ngn korea x jauh sgt..sebelah umah je “

Heheee pandai betul Siti Nordiana ni menyakat peminat-peminatnya. Kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Nana cepat bertemu jodoh dan berbahagia selalu.

Terima kasih kepada anda yang sudi membaca..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Siti Nordiana by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..