” Akal mendaj4l sungguh si Jep haha. Terbant0t hajat Rahim.. ” – Netizen

Video Jep Sepahtu Menyak4t Rahim Sepahtu Sekali Lagi. Kali Ni Sampai Ke Tandas Pun Jadi Kerja. Kes1an Rahim Muka Terkej0t Tu Kuss Semangat. Nak4l Eh Jep !!

Jep Sepahtu dan Rahim Sepahtu akrab dan berkawan rapat. Pernah bergabung sebagai satu pasukan ketika memasuki pertandingan Maharaja Lawak Mega, keserasian mereka memang terserlah. Tidak hanya di pentas lawak, mereka juga bergandingan sebagai penyampai radio.

Mengendalikan segmen Pagi Di Sinar, Jep dan Rahim turut bersama Angah Raja Lawak menceriakan pagi pendengar setia stesen itu. Ketiga-tiganya memang sudah berkawan dan masak dengan perang4i masing-masing. Tambahan Jep dan Angah juga pernah tinggal serumah sebelum masing-masing berumahtangga.

Suasana di konti setiap hati pasti ada yang mencuit hati. Yang sering dikongsikan gaya Jep menyak4t Rahim. Ada kalanya Rahim terlelap di konti, itu pun boleh jadi bahan untuk Jep mengus1k sahabatnya ini. Seronok melihat gurauan mereka ini.

Menerusi akaun Sinar_my, telah dikongsikan satu video yang memaparkan telatah Jep yang menyak4t Rahim. Rahim yang sedang berjalan untuk ke tandas, langsung tidak menyedari dirinya diek0ri. Bila Rahim berpaling untuk menutup pintu tandas, terkej0t ter0k dibuatnya muka Jep tiba-tiba muncul. Fuh nasib tak pengs4n !

Jom tonton video di bawah :

Telatah dua sekawan ini pasti buat ramai yang berulangkali menonton. Antara komen-komen peminat :

” Jep ni kalau sehari tak nyak4t rahim tak sah.. “

” Berangan lah tu sambil jalan. apalah yg difikirkan tu… “

” Tak tahu kenapa ashik ulang ulang tengok.. “

” Happy ja hari2 dgn kwn2 kuat nyak4t.. “

” Kesi4n c rahim… Asik kene nyak4t gan jep.. “

” Si jep ni kuat kac4u org lah. 10 kali ulang pun gelak.. “

” Muka terkej0t lucu haha. Nasib baik tak kena sep4k… “

” Akal mendaj4l sungguh si Jep haha. Terbant0t hajat Rahim.. “

Ad0i Jep sampai ke tandas diikutnya. Nasib tak keluar langkah silat Rahim kat situ. Confirm dua-dua pakat gelak lepas kena sak4t. Memang ceria dan gembira selalu dorang berdua ini. Apa pun, semoga Jep dan Rahim sentiasa gembira dan menghiburkan peminat dengan gaya jenaka mereka. Success selalu guys !

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sinar, IG Jep Sepahtu, IG Rahim

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..