” Ainul dah pandai babai. Salam pun dah reti dah.. “

Bapa Ainul Mardiah Kongsi Video Terkini Anaknya Yang Sudah Pandai Melambai-Lambai Apabila Disebut Bye-Bye. Wah, Bijaknya Dan Ainul Makin Temb4m !!

Pastinya rakyat Malaysia masih ingat dengan adik Ainul Mardiah. Ainul menjadi tul4r di media sosial kerana menghidap peny4k1t ‘Germ Cell Tum0ur’. Ainul yang masih kecil menyebabkan ramai netizen simpat1 dengan nas1b yang men1mpa dirinya.

Ainul merupakan satu-satunya cahaya mata pasangan Ahmad Safiuddin dan Nurul Erwani. Kerana keprihatinan rakyat Malaysia, Ainul telah berjaya diterbangkan ke UK untuk mendapatkan rawatan hasil daripada bantuan dan derma rakyat Malaysia.

Pada 10 Jun 2019, Ainul telah berjaya menjalani pembed4han membuang ketumbuh4n seberat 200 gram di mulutnya di sebuah Hospital Kanak-kanak di United Kingdom (UK). Pembed4han tersebut mengambil masa selama lima jam.

Menerusi akaun Instagram, bapa Ainul, Ahmad Safiuddin berkongsi video terkini Ainul. Menurut Safiuddin, Ainul kini sudah pandai melambai-lambai dan memberi salam apabila dihulurkan tangan. Perkara ini amat menggembirakan hatinya.

Tonton video di bawah :

” Ainul dah pandai babai. Salam pun dah reti dah.. “

Rata-rata netizen berasa gembira dan bersyukur dengan perkembangan terkini Ainul. Antara komen-komen mereka :

” Ala.. Ainul dah pndai lmbai la.. smoge sntiasa sihat taw syg.. “

” Ger4mnya pipi Ainul… bamb4m…. smoga baby Ainul sentiasa dberi kesihatan yg baik “

” Alhamdulillah.. pandainyee sayang anty ni.. “

” Badan Ainul pun naik dgn jayanyaa ehhh Alhamdulillah moga terus sihat ya ainul! “

” Bulatnya pipi pau. Gewammm.. “

” Ainul pipi tu kembang dengan jayanya ye.. “

” Ainul sayang… Alhamdullilah.. Semoga sentiasa sihat selalu.. “

Wah, nampaknya Ainul sudah pandai melambai tangan. Comel je tangan Ainul melambai-lambai tu. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga adik Ainul Mardhiah membesar dengan sihat dan ceria. Semoga menjadi anak yang solehah di dunia dan di akhirat. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ahmad Safiuddin, Nurul Erwani by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..