” Ainul dah balik rumah, Kami berhasrat membawa Ainul ke tanah suci.. “

Ahmad Safiudinn Menyatakan Hasrat Dan Impian Untuk Membawa Ainul Ke Mekah. Mohon Doa Dari Semua. Semoga Dipermudahkan. InsyaAllah !!

Terbaru, Ayah kepada kanak-kanak comel Ainul Mardhiah iaitu Ahmad Safiudinn telah memuat naik kapsyen beserta foto di laman Instagram miliknya. Beliau menyatakan hasrat untuk ke tanah suci Mekah sekiranya Ainul sudah sihat dan dibenarkan oleh doktor untuk menunaikannya.

Menurut Ahmad Safiudin, hasrat dan impiannya itu bukanlah untuk waktu terdekat ini. Beliau dan isterinya Nur Erwani akan menumpukan dan memberi keutamaan kepada raw4tan Ainul dahulu. Walaupun Ainul sudah berada di rumah ketika ini tetapi anaknya itu perlu pergi untuk rawatan susulan.

Tambahnya lagi, perjalanan anak Ainul begitu jauh lagi. Banyak lagi raw4tan yang akan Ainul lalui. Walau bagaimana pun beliau bersyukur kerana Ainul masih kekal sihat sehingga hari ini. Beliau turut berterima kasih kepada semua rakyat Malaysia yang banyak membantu dan mendoakan kesejahteraan Ainul.

Untuk makluman, Ainul Mardhiah, 13 bulan, yang sebelum ini menghid4p k4nser G3rm Cell Tum0r terbang ke London pada 25 Mei lalu dan berada di sana selama dua bulan bagi menjalani pembed4han dan mendapatkan raw4tan sebelum dibenarkan pulang apabila menunjukkan perubahan pos1tif.

Di bawah ini adalah foto yang dimuatnaik oleh Ahmad Safiuddin beserta kapsyen.

” Hanya hasrat dan impian kami. InshaAllah, jika Allah swt izin dan Ainul sihat dan doktor sahkan ainul 100% sihat dan selam4t, maka kami akan pergi ke sana.. “

” Tapi bukan lah dalam masa terdekat ataupun tahun ini. Keutamaan sekarang adalah Ainul Mardhiah. Walaupun ainul sudah balik, tapi ainul perlu sering ke hospital untuk raw4tan susulan ( Follow up ).. “

” Masih banyak lagi perkara yang ainul perlu temp0hi. Ya, jauh lagi jalan ainul ini tuan/puan. Bukan selesai pembed4han, terus habis segala raw4tan. Tapi ada lagi beberapa perkara yang ainul perlu jalani selepas ini.. “

” Alhamdulillah, ainul kekal sihat sehingga hari ini. Hasil doa dan kata semangat dari tuan/puan semua. Maaf lama tidak update di dinding Facebook ni.. “

” Jika ada antara tuan/puan yang pernah tinggal di hospital dalam jangka masa yang panjang, mungkin tuan/puan tahu betapa blurnya diri ini Bila duduk hospital, tak boleh nak fikir apa-apa.. “

” Saya dan isteri doakan tuan/puan semua dirahmati olehNya, dipermudahkan urusan, dilipatgandakan rezeki dan diberi kebahagiaan dunia akhirat. Amin! “

View this post on Instagram

Hanya hasrat dan impian kami. InshaAllah, jika Allah swt izin dan Ainul sihat dan doktor sahkan ainul 100% sihat dan selamat, maka kami akan pergi ke sana. . Tapi bukan lah dalam masa terdekat ataupun tahun ini. Keutamaan sekarang adalah Ainul Mardhiah. Walaupun ainul sudah balik, tapi ainul perlu sering ke hospital untuk rawatan susulan ( Follow up ) . Masih banyak lagi perkara yang ainul perlu tempuhi. Ya, jauh lagi jalan ainul ini tuan/puan. . Bukan selesai pembedahan, terus habis segala rawatan. Tapi ada lagi beberapa perkara yang ainul perlu jalani selepas ini. . Alhamdulillah, ainul kekal sihat sehingga hari ini. Hasil doa dan kata semangat dari tuan/puan semua. . Maaf lama tidak update di dinding Facebook ni. Jika ada antara tuan/puan yang pernah tinggal di hospital dalam jangka masa yang panjang, mungkin tuan/puan tahu betapa blurnya diri ini 😅 Bila duduk hospital, tak boleh nak fikir apa-apa. . Saya dan isteri doakan tuan/puan semua dirahmati olehNya, dipermudahkan urusan, dilipatgandakan rezeki dan diberi kebahagiaan dunia akhirat. Amin!

A post shared by Ahmad Safiuddin Ahmad Razak (@ahmadsafiudinn) on

Rata-rata netizen merasa bersyukur dan turut mendoakan semoga segala hasrat Ahmad Safiudinn dan isteri dimakbulkan Allah. Ini antara komen-komen mereka :

” Kami akan sentiasa doakan yang baik-baik untuk Ainul sekeliarga, meski kita tak pernah berjumpa.. “

” Aamiin.. moga tercapai hajat walid nak bw Ainul ke Tanah Suci dan Ainul kekal sihat,kuat dan comel.. “

” Ya Allah, berikanlah kesembuhan pada baby ainul. Dan kepada keluarga ainul, moga Allah tunaikan hasrat ke Tanah Suci Mekah. Ya Allah Ya Mujib.. “

” Kami juga akan sentiasa d0akan Ainul sekeluarga yg baik2..sem0ga Ainul cepat sembuh dan d0a mama dan walid untuk bawa ainul ke sana termakbul.. Amin.. “

” Sebaknya mengenangkan perjalanan Ainul mardhiah ..semoga Allah angkat segala kes4k1tannya..  “

” Semoga tercapai hajat. Aamin ya Allah.. “

” Alhamdulillah semoga baby Ainul terus sihat dan lancar segala yang dirancang.. “

” In sha Allah.. Moga dpt ke tanah suci dgn ainul.. Amin.. “

Alhamdulillah adik Ainul Mardhiah semakin hari semakin baik. Semakin hari semakin comel dan ceria. Kami di Berita Kopak mendokan adik Ainul Mardhiah terus membesar dengan sihat dan dilindungi oleh Allah selalu. Amin. Tengok gambar terbaru adik Ainul di bawah ini. Comel sangat !!!

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Ahmad Safiudinn by Berita Kopak & Content Media.

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..