” Aihh ter0k bebenor Fateh tu nang1s.. ” – Netizen

Adam Corrie Kongsi Video Anaknya Adam Fateh Lee Menang1s Ketika Gunting Rambut. Alahai Fateh Ni, Menangis Pun Masih Comel, Netizen Kongsi Tips Supaya Anak Tak Menang1s !!

Pelakon Corrie atau pemilik nama sebenar Adam Corrie Lee Abdullah sangat dikenali ramai. Nama besar dalam dunia seni tanah air ini sering membawa watak gan4s dan antag0nis dalam filem atau drama yang dilakonkannya. Namun sebaliknya bila di luar, beliau juga seperti orang lain, seorang yang baik dan ayah yang sangat penyayang.

Seperti selebriti yang lain, Corrie juga sering berkongsi gambar dan video anak kesayangannya itu yang diberi nama Adam Fateh Lee atau lebih mesra dipanggil dengan panggilan Fateh. Kehadiran Fateh sangat ditunggu-tunggu setelah menanti 10 tahun untuk menimang cahaya mata.

Fateh kini sudah pun berusia 2 tahun. Pada usia sebegini pastinya Corrie seronok melayan pelbagai gelagat dan kerenah anaknya itu. Pastinya ada sahaja kanak-kanak sekecil Fateh yang akan mencuit hati ayah dan ibunya. Anak manja ayah ni !!

Menerusi laman Instagram milik Adam Corrie Lee, sebuah video telah dimuatnaik. Video tersebut memaparkan Fateh yang sedang menang1s ketika rambutnya digunting di sebuah kedai gunting rambut. Kelihatan Fateh menang1s agak ku4t, kemungkinan kerana tak0t untuk digunting rambutnya. Alahai manjanya Fateh..

Jom lihat video Fateh menang1s ketika gunting rambut di bawah ini :

Perkongsian daripada Adam Corrie itu telah pun mendapat 100 ribu tontonan dan netizen memuji kecomelan Fateh walaupun sedang menang1s. Ada juga memberi tips untuk mengelakkan anak kecil menangis ketika ingin menggunting rambut mereka. Ini antara tips dan komen-komen yang dit1nggalkan :

” Alahhh fateh gunting rambut je, bukan sunat lah.. “

” Ololo nang1s pun comel Fateh ni, Ulang banyak kali comel je fateh nang1s.. “

” Aihh ter0k bebenor tu nages, Nang1s pon comel ger4m tgk fateh.. “

” Anak saya dulu nang1s gak, kena pangku, ayah duduk sekali muga tips membantu.. “

” Nang1s pun comel, Xper fateh good boy, Nti dah gunting rambut jadi handsome boy.. “

Aduhai Fateh, kes1annya takut gunting rambut. Sebenarnya mesti Fateh sayang rambut Fateh tu kan, sebab itulah Fateh tidak mahu digunting. Betul tak ? Hehehe. Apa-apa pun kami di Berita Kopak mendoakan Fateh sentiasa dalam rahmat Allah dan dilindungi daripada segala bah4ya. Aminnn..

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Adam Corrie

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK/CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..