” Aidil, proud to call you DAD. Sweet sangat.. ” – Netizen

Fasha Sandha Rakam Video Secara Sembunyi Gelagat Suaminya, Aidil Aziz Melayan Anaknya, Putri Raysha Jemaima Bermain Barbie Doll. Alahai Sporting Betul La Ada Ayah Macam Ni. Manja Sungguh Jemyma Dengan Ayah !!

Perkahwinan kedua Fasha Sandha bersama aktor Aidil Aziz terlihat bahagia sekali. Nyata Aidil pilihan yang tepat dan secocok buat Fasha. Tidak hanya menyayangi Fasha, Aidil juga sangat akrab dan menyayangi anak tirinya Putra Rayfal dan Putri Raysha Jemaima.

Kemesraan mereka anak beranak selalu mencur1 perhatian peminat. Cara Rayfal dan Jemaima bergurau senda bersama ayah mereka ini buat ramai yang terharu. Walaupun sudah berkeluarga, hubungan Fasha bersama bekas suaminya, Rizal Ashram atau Jejai kekal baik demi anak-anak mereka.

Jejai juga pernah memuji sikap baik dan penuh kasih sayang yang dimiliki oleh Aidil. Kini Fasha sedang menghitung detik untuk bersalin anak pertamanya bersama Aidil. Tak lama lagi Rayfal dan Jemaima bakal ada adik baru yang pasti menceriakan lagi keluarga mereka.

Meninjau akaun Instagram Fasha Sandha, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Fasha merakam gelagat Aidil melayani Jemaima bermain anak patung Barbie Doll. Alahai ayah pun kena jadi geng main Jemaima. Pandai sungguh Aidil melayan mood Jemaima. Janji anak happy, anak patung pun anak patung lah.

Jom tonton video di bawah :

Video ini menarik perhatian ramai dan rata-ratanya memuji cara Aidil melayani Jemaima. Antara komen-komen :

” Aidil, proud to call you DAD. Sweet sangat.. “

” Bagus abang aidil walaupun anak tiri abang aidil layan macam anak sendiri.. “

” Abang seorang ayah yang penyayang untuk anak² abang tak memilih kasih.. “

” Tak hil4ng pun sbnrnya.. mkin nmpk pnyayangnya.. “

” Sweet la ayah ni. Ayah pun main barbie doll.. “

” Papa pon seronok dapat main barbie tu kak fasha sandha.. Itu la ayah… demi anak perempuannya.. “

” Video ni paling berharga. Tak perlu nak berlakon-lakon kan. Papa terbaik.. ”

” Alhamdulilah boleh terima anak tiri macam anak sendiri. So sweet.. “

Tidak dinafikan Aidil memang baik melayani anak-anaknya ini. Semua kehendak anak-anak pasti akan ditunaikan Aidil. Allah temukan mereka dan berikan kebahagiaan untuk dikongsi bersama-sama. Semoga Fasha sekeluarga kekal gembira sampai bila-bila dan aman selalu. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fasha Sandha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..