” Agak-agak siapakah yang bertuah ni ? ” Followers Norman Hakim Dapat Hadiah Misterii… Bertuahnya Lah Kan !

Setiap Artis sememangnya ramai peminat atau Followers di media, apatah lagi artis itu artis yang popular. Contohnya dilaman Instagram, terl4lu ramai followers yang akan mengikut kis4h-kis4h artis yang mereka sukai atau minati. Begitulah juga artis yang popular seorang ini, iaitu Norman Hakim.

Norman Hakim atau nama yang sebenarnya adalah Mohamed Nurhakim Zaidon dilahirkan pada 8 Januari 1976. Beliau merupakan seorang pelakon lelaki yang Popular di Malaysia, berasal dari Kuantan, Pahang.

Pada tahun 1993 beliau pern4h menjadi Juara Hero Remaja. Dam selepas itu pada tahun 2003 beliau lebih terkenal dengan watak sebagai Inspektor Harris dalam Drama Gerak Khas.

Beliau memulakan kerjaya sebagai pelakon pada tahun 1996, kerjaya filem pula bermula pada tahun 2000 iaitu dalam filem P4srah. Dalam filem tersebut beliau memegang watak utama bersama Erra Fazira.

Beliau pern4h bernikah dengan abby Abadi atau nama sebenarnya adalah Arbaiyah Abdul Manan dan mempunyai tiga orang anak iaitu Mohd Danish Hakim, Marissa Dania Hakim dan Maria Danisha Hakim. Mereka pula pern4h bercer4i pada April tahun 2006.

Selepas itu, Norman berkahwin dengan Memey atau nama sebenarnya Suhaiza binti Suhaimi pada 24 September 2011 dan has1l perkahwinan itu mereka telah dikurniakan tiga orang  cahaya mata iaitu Muhammad Darwishz Hakim 6 tahun, Muhammad Dirkhriz Hakim yang berusia 4 tahun dan Mikayla Delisha Hakim 9 bulan.

Terbaru Norman hakim telah memuat naik status beliau di Instagram untuk memberi hadiah kepada followers beliau yang ke 786,000 , ia adalah sempena nombor 786 yang ada pada Instagram beliau iaitu normanhakim_786. Pengikut yang bertuah itu menggunakan nama izzatisofee di akaun Instagramnya. Abang Norman siap tanya lagi nak mintak apa?

Jom kita tengok apakah yang izzatisofee atau follower yang bertuah Noman Hakim itu mintak, baca perkongsian Norman Hakim di bawah :

” Agak2 siapakah ni? Ye…dia la followers saya yang tepat2 kat angka 786K! Adik nak hadiah apa dik? Cer propose kat Abang Mintak la apa2 kecuali HATI Abang sbb HATI Abang dah dimiliki..Fikir dulu pastu share je kat sini k.Jgn risau sbb ‘negara luar’ takkan tahu.

Kita2 je yg tahu sbb abg dah go private dah Abg dah tag awak,nanti share ok nak hadiah apa! Followers yg dah lama & setia bersama saya jangan ter4sa atau kec1k hati tau.Mcm saya cakap sebelum ni,ni adalah utk follower yg ngam2 kat angka 786,000 followers.Of course korang semua are pioneers &  legends!

Kalau takde yg l4ma,takkan ada yg baru,betul tak? “

Antara komen-komen dari izzatisofee (Followers bertuah) :

” Wah tak s4ngka saya ke 786K, alhamdulillah. Saya tk tahu nk propose hadiah apa abg norman,
tp kalau abg norman nk bg award apa je saya terima. “

” Normanhakim_786 : @izzatisofee Thx for replying anak…eh?!anak pulak.. Adikkk…nanti dm alamat awak ek “

” Izzatisofee : @normanhakim_786 done abg norman, terima kasih “

Rata-rata peminat beliau ber4sa teruja dengan pengumuman Norman Hakim itu, bermacam-macam cadangan peminat komen. Antara komen peminat-peminat:

” Dik, minta p1njam full episode drama Insurgensi dari abg norman lah.. lepas tu p1njamkan kat saya.. heeeee.. x penah tgk drama tu yg complete.. “

” Untung nye awak dik..kalau akak.lah akak plih hadiah berjumpa dengan keluarga besar ni.. @memeysuhaiza ,@abby_abadi112 ..hadiah ni tak kan pernah h1lang dik “

” Wah bertuah nye…ni follower lam4 bg mak yong adiah la,nak kek SR “

” Nk kena unfollow semula la.. lepas tu follow smla blh ke abg norman? “

” Wau,untunglah dik,tahniahh…kalau sayalah kan nk cd citer Gerak Khas edisi 2003 hingga 2008… “

” Wahh untunglaaa @normanhakim_786 suh lilih reward… Kalau akk, mintak jumpa semua ahli famili ni je dan rasa masakan air tangan @memeysuhaiza yg cun tu “

” Bestnya kal4u la saya nak request bel4nja melana bawal yg baru tu 3 helai hahhaha @normanhakim_786 “

” Nok etekk hadiohhj dr idola ambo yg banyak mengajar sy nok beruboh ke arah lebih molekk @normanhakim_786 “

Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Norman Hakim diberi kesihatan yang baik, dipermudahkan dari segala urusan dan bahagia di samping keluarga yang tercinta. Amin… Semoga Norman Hakim sentiasa menj4ga hati dan menj4ga baik perhubung4n dengan semua peminat-peminatnya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Norman Hakim, izzatisofee by Berita Kopak / Content Media

Article ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..