” Agak-agak bila boleh habis kalau macam ni jadinya.. “

Vide0 Gelag4t Ayda Jebat Dan Hael Husaini Di Studi0 Penggambaran Buat Ramai Terhibur. Part Gelak Tu Memang Tak Boleh Bawa Bincang. Mas0k Air Betul !!

Penyanyi, komposer dan penulis lagu terkenal iaitu Hael Husaini atau nama sebenarnya Hal Husaini bin Razmi semakin dikenali ramai. Kerjaya Hael dalam bidang muzik bermula dengan sesi uji bakat untuk rancangan realiti ‘One In A Million’ (OIAM) pada tahun 2006.

Pada tahun 2009, Hael pernah menganggotai kumpulan Evo bersama rakan duonya, Erul Samah dalam Mentor TV3. Mereka merupakan protege kepada penyanyi Jaclyn Victor. Seterusnya, Hael bersama rakannya, Azhar Osman menubuhkan kumpulan duo yang diberi nama Azhael dan din0batkan sebagai Naib Juara dalam Akademi Fantasia Musim 10.

Namun pada tahun 2017, Hael telah mengeluarkan kenyataan pengunduran diri dari kumpulan duo Azhael. Beliau tetap meneruskan aktiviti seni namun secara solo. Hael kini banyak berduet dengan penyanyi Dayang Nurfaizah dan kemesraan mereka menarik perhatian ramai peminat.

Menerusi akaun Instagram, Hael berk0ngsi videonya sedang mengadakan sesi penggambaran bersama Ayda Jebat. Nampak seperti ada projek baru sahaja gandingan antara mereka. Adakah ada lagu baru antara Hael dan Ayda? Jom kita t0nt0n vide0 di bawah :

View this post on Instagram

Tahun depan baru abis 🤣 . #BTS

A post shared by TERLANJUR CINTA – New Release (@haelhusaini) on

Rata-rata netizen terhibur melihat gelag4t Hael dan Ayda. Antara k0men-k0men mereka :

” Dgn Dayang mach0 dgn Aida hanc0r..”

” Agak2 biler boleh habis kalo mcm ni jadinyaaa.. “

” Sapa tember4ng sapa ni, abis laaa dua dua masuk airrrr .. “

” Comey kita pun ikut sama gelak Hael Hael haelhusaini.. “

” Bila keluar??? Tak sabar nak tengok.. “

” Ketawa kmu dk blh bawa bincang.. “

” Hahahaha aku ulang banyak kali weyhh terhibur pulakk dengan dua org ni gelakk .. “

Ad0i, bila nak habis sh00ting kalau macam ini gayanya. Sama-sama tak boleh berada dalam keadaan serius. Tidak dapat dipastikan mereka bergandingan bersama untuk penggambaran apa namun tidak sangka Hael boleh sama-sama mas0k air dengan Ayda.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hael Husaini by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..