” Aduhaii dia pun nak comel jugak “

Hahaha Poy0 Jer Syukri Yahya Ni Kac4u Zarina Zainuddin Dengan Hannah Delisha Nak Buat Muka Comel !!

Zarina Zainudin merupakan pelakon yang serba boleh. Berilah apa saja watak kepadanya pasti watak tersebut dibawa dengan berjaya dan penuh penghayatan dan tidak menghampakan para penonton.

Watak seorang ibu t1ri, kakak yang kej4m, ibu yang baik atau apa sahaja watak pasti menarik hati penonton dan kadang kala watak jah4t yang dibawanya mengundang rasa benc1 dan mar4h sehingga ada penonton sanggup melemp4rkan pelbagai kata kes4t kepadanya.

Selain berlakon Zarina juga giat berniaga pulut kuning bersama rendang. Pada mulanya Zarina hanya menjalankan perniagaan secara suka-suka sahaja namun pulut kuning nya berjaya mendapat sambutan yang luar biasa. Sehingga Zarina tidak menang tangan menerima tempahan.

Terkini Zarina sedang menjalani pegambaran drama yang berjudul 30 Pesanan Suara bergandingan bersama pelakon cantik Hannah Delisha dan Syukri Yahya. Zarina telah memuat naik video dilaman instagramnya bersama pelakon-pelakon tersebut.

Dalam video ini menunjukkan Zarina dan Hannah buat muka comel tetapi tiba-tiba Syukri Yahya mengikut mereka, mari kita saksikan video dibawah ini :

” Aduhaii dia pun nak comel jugak. Nantikan kami dalam #30pesanansuara @30_pesanansuara slot Akasia @tv3malaysia arahan @paliyahyalatest sebuah persembahan dari @suhanmovies @iamrosyam @julia_juhasu “

” Tiga2 comel sngt,Klo ada shukri pasti bagus tak sabar nak tunggu “

” Syukri Yahya tak comel tapi handsome “

” Comel jer @hannahdelisha pakai tudung “

Rata-rata peminat memuji aksi comel mereka, antaranya :

” Cantik nya hana delisha pakai tudung “

” Muka seiras kalau betul โ€˜like tepiโ€™ “

” Hahahahaha comellllllllll bangetttt donggg “

” Hahahahaha p0yoooo je shuk hannah tomey “

” Si comel kat blakang tu tukar style rembut masa time ffm hampir tk kenal akak “

” Klo ada shukri pasti bagus tak sabar nak tunggu

” Semoga swmuanya dipermudahkan..bila tgk syukrinyahya teringat kt adik sndiri sb muka seiras “

” Wah Kak umur semakin meningkat tapiuka dan body akak maintain aje “

Hehehe memang comel sangat-sangat mereka bertiga ni. Kami dari Berita Kopak mendoakan agar drama ini berjaya mendapat tempat di hati peminat tempatan dan dipermudahkan.

Terima kasih kepada anda yang sudi membaca. Silakan SHARE..

Sumber : IG Zarina Zainudin by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..