” Aduhai.. Menjadi betul la. Hahaha.. “

Lakonan Elly Mazlein Dalam Kampung People Dapat Pujian Ramai. Part Yang Paling Ramai Suka Masa Tidur Berdengk0r Sambil Buka Mata, Berdekah-Dekah Dibuatnya. Terbaik Lah Kak Lina P0m P0m !!

‘Kampung People’ merupakan drama bersiri yang telah diarahkan oleh Wan Hasliza Wan Zainuddin di bawah produksi KL Motion Picture. Drama bersiri ini mula ditayangkan pada 11 Disember 2019 di slot Lestary Tv3. Cerita ‘Kampung People’ ini lari dari kebiasaan cerita yang lain sebelum ini.

Watak yang dilakonkan oleh Elly Mazlein dalam drama tersebut turut h4ngat diperkatakan kerana watak yang dibawanya itu sangat menjadi dan sangat sesuai dengan Elly Mazlein. Gandingan lakonan yang dibintanginya bersama Rashidi Ishak, Riena Diana dan Kamarul Iqif Saddiq yang membawa watak sebagai sebuah keluarga sangat menarik penonton- penonton di luar sana.

Kini, drama bersiri ‘Kampung People’ hanyaΒ  tinggal lagi dua episod akan ditayangkan,Β  sudah tentu drama ini akan dirindui oleh penonton-penonton di luar sana. Lebih-lebih lagi dengan gelagat Elly Mazlein kelakar dalam drama tersebut yang menjadi perhatian penonton-penonton.

Menerusi instagram, Elly Mazlien telah berkongsi satu video yang sangat kelakar, apabila merakamkan beliau sedang meniru gaya watak Mona yang dilakonkan oleh beliau dalam drama bersiri ‘Kampung People’. Elly Mazlien juga turut memberitahu hanya tinggal lagi dua episod drama tersebut untuk tayangan penonton.

Ikuti perkongsian Elly Mazlien di bawah :

” Tinggal lg 2 episode?????? #kampungpeople.. “

Rata-rata peminat terhibur akan gelagat Elly Mazlien dalam video itu. Antara komen-komen tersebut :

” Dgn kite2 terikut berot2 muka tu.. “

” Admired Sgt sbb senget.. “

” Lawak r akk lina pompom.. cr4zy taw tgk citer ni.. “

” Aduhai.. menjadi betul la.. haha .. “

” Adoi kak lina.. tdo tutup mato!.. “

” Hahaha masuk air.. “

Memang kelakar betul Elly Mazlien !!Β  Lawak yang dibawa tu betul- betul menjadi. Lakonan Kak Lina Pom Pom tidak pernah mengecewakan penonton. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak, mendoakan semoga Elly Mazlien sentiasa berjaya dalam bidang lakonan dan di murahkan rezeki sentiasa. Amin..

Silakan SHARE.

Sumber : IG Elly Mazlein by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..