” Adoiiii sak1t perut aku gelak, dia mintak kasut Bata pulak dah.. ” – Netizen

Zulin Aziz Kembali Lagi Dengan Video Parodi Bersama Shah Rukh Khan. Macam-Macam Pulak Anak Dia Minta Dah Malam-Malam ni, Sabar Je Lah Yer Zulin. Aduhaiii Kelakar Weh !!

Jika disebut nama Farah Azleenda Binti Abdul Aziz pasti tiada siapa yang mengenali siapakah pemilik nama ini tetapi jika disebut nama Zulin Aziz sahaja, seluruh rakyat Malaysia pasti mengenalinya. Bahkan nama Zulin turut dikenali di negara jiran kita.

Bukan hanya berbakat dalam bidang lakonan, Zulin juga berbakat dalam pengacaraan. Bakat dalam bidang pengacaraan tidak dapat dinafikan lagi apabila kita sering melihat Zulin mengacarakan majlis-majlis anugerah berprestij dan juga menjadi hos rancangan hiburan.

Nama Zulin kembali disebut ramai apabila Zulin berjaya menurutkan berat badannya dengan banyak dan kelihatan sangat langsing sekarang ini. Berita ini telah tersebar secara meluas di media massa dan media sosial sehinggakan ramai yang menjadikannya sebagai inspirasi.

Menjengah ke laman instagram milik Zulin, kita dapat melihat satu perkongsian video terbaru Zulin bersama Shah Rukh Khan. Terdahulu nama Zulin sudah menjadi viral kerana kejayaan video parodinya itu sehingga mendapat komen daripada aktor popular Bollywood.

Mari kita lihat video parodi terbaru yang dikongsi oleh Zulin ini :

Perkongsian video parodi Zulin kali ini mendapat pelbagai komen daripada netizen. Antara komen-komen netizen ialah :

” Zulinaziz hahahahahaaha ! Pec4hhhhh lahhhhh ngekkkkk.. ” – Nazim Othman

” Aku yg sak1t j1wa sekarang ni tengok video ni. Teruk bebenor engko punya t4ntrum shah weii, tak padan tua.. “

” Malam-malam anak minta kuah rojak, kuah rojak ada je kat kedai mamak 24jam buka.. “

” Senang je jawab nanti kaya tu pasal dia minta kasut bata tu.. “

” Ibu buat hal dah, tak pernah tak lawak zulinaziz ni. Aduh dia mintak tosei sampai 5 pulak.. “

”  Adoiiii sak1t perut aku gelak, dia mintak kasut bata pulak dah, mak nya pon satu asyik g Tesco aje hahahaaa.. “

Alahai Zulin ni tak pernah tak kelakar kan. Ada sahaja idea menarik untuk dia hiburkan peminat. Apa pun kami di Berita Kopak berharap agar Zulin tetap menghadiahkan peminat-peminat Zulin dengan karya-karya Zulin yang kreatif dan menarik ini untuk tontonan peminat semua.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zulin Aziz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..