” Adoii sump4h sak1t perut gelak. Makanan dalam perut tak tenteram asyik gelak.. “

Persembahan Muzikal Zero Di Final Maharaja Lawak Mega Buat Peminat Tak Kering Gusi. Part Dance Monkey Meng1lai Nak Rak !!

Penonton setia rancangan Maharaja Lawak Mega 2019 pastinya mengenali kumpulan lawak Zero. Gabungan tiga adik beradik ini menjadi antara peserta pilihan yang sering mendapat markah tertinggi. Pentas final Maharaja Lawak semalam membuktikan kemampuan tiga besaudara ini.

Persembahan menerusi tema bebas dan muzikal mereka membuatkan penonton riuh rendah dengan ketawa. Zero yang dianggotai oleh Sharif, Syaiful dan Atu sinonim dengan tagline ‘ Pant4ng mundur kecuali 0perasi ‘ ini sememangnya mempunyai aura lawak tersendiri.

Syaiful dengan tittle ‘mawar’nya, Atu dengan rambut gerbangnya, semuanya bersatu menjadi lawak jenaka yang natural dan tidak dibuat-buat. Di pentas akhir semalam, persembahan mereka melalui tema muzikal benar-benar menggeg4rkan dan menjadi bahan ketawa penonton.

Menerusi akaun Instagram Astro Gempak, telah dikongsikan sedikit keratan persembahan Zero pada pusingan kedua bertema muzikal di mana Zero mengabungkan banyak lagu yang mencuit hati. Yang buat seisi dewan riuh dengan ketawa ketika Atu menyanyikan lagu Dance Monkey. Sump4h kelakar gil4 !

Jom tonton video di bawah :

” Adoii sump4h sak1t perut min gelak. Makanan dalam perut tak tenteram asyik gelak.. “

Rata-rata netizen terhibur dengan persembahan ini. Antara komen-komen netizen :

” Dari awal sampai habis berdekah je hahahaha lawak-lawak.. “

” Cr4mp perut gelak.. “

” Hahahaha.. Yang ni paling lawak.. “

” Yang part lagu dance monkey tu kelaka.. “

” HAHAHHAHA Lawak siotttt .. Memang terbaikk ah zeroo.. Pec4h perut aku tengok persembahan ni tadi.. “

” Gelak sambil bekaut 0ksigen brader kat sebelah ni sebab tak cukup nafas punya pasal.. “

Persembahan Zero yang sememangnya membuatkan ketawa penonton tak henti henti berdekah kerana lawaknya yang betul-betul menghiburkan hati. Persembahan lawak terbaik untuk pentas final ini. Kami di Berita Kopak mengucapkan tahniah kepada Zero atas gelaran Naib Juara, walaupun tidak menyandar juara namun persembahan tetap melet0p !

Sila tonton video penuh di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG Astro Gempak, IG Akueatu, Youtube Channel Selebriti Online by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..