” Ad0iii, yang last tu JOGET Pak Maun ke, lepas ni sure ramai yang buat PAR0DI.. “

Hairul Azreen Berkongsi Benda Paling Sus4h Untuk Dilakukan Dalam Filem. Tetapi Netizen Lebih Tertar1k Pada PART YANG LAST. 10 Kali Tengok 10 Kali Gelak !!!

Berikutan daripada kejayaan dalam filem Paskal di Box Office, Pengarah Adrian Teh lebik komited  lagi dalam menghasilkan filem bergenre 4ksi dan drama yang bertajuk WIRA. Filem ini dibintangi pelakon tempatan seperti Hairul Azreen, Fify Azmi, Henley Hii, Ismi Melinda, Dain Said dan Josiah Hogan.

Bagi menghasilkan sebuah filem aksi yang benar-benar memberi imp4k kepada penonton sebenarnya bukanlah mudah. Ianya  memerlukan ketelitian dalam segala aspek bagi setiap aksi yang dilakonkan. Tunjang utama perlulah plot cerita yang mengesankan di hati penontonnya.

Terbaru, Hairul Azreen iaitu watak utama dalam Filem Wira telah memuat naik sebuah video di laman Instagram miliknya. Video tersebut memaparkan beliau yang sedang menggayakan aksi di dalam pertarungan. Aksi tersebut bertujuan untuk memberi kesan yang realistik dalam setiap filem yang dihasilkan.

Menurut Hairul Azreen, inilah benda yang paling susah untuk dilakukan untuk menghasilkan sebuah filem. Kesan bunyi, gerak badan dan m0mentum  apatah lagi kekuatan stamina perlu ada apabila ingin melakonkan sebuah filem lagak aksi ini.

Apa yang menarik perhatin netizen di dalam video tersebut adalah sesuatu yang melucukan telah telihat ketika aksi yang terakhir yang dilakukan oleh Hairul Areen. Pada awalnya, gerakan yang dilakukan oleh Hairul agak las4k dan ganas tetapi berakhir dengan gaya seperti berjoget.

Ini antara sedutan di dalam video tersebut :

Aksi inilah yang dikatakan sedang berjoget.

Di bawah ini adalah video tersebut :

” Benda yang paling sus4h nak buat utk sebuah filem haha @wira_2019 coming soon 21 November 2019Yang last tu abugen.. “

Rata-rata peminat dan pengikut di laman Instagram Hairul sangat terhibur di bahagian yang terakhir. Ini antara komen-komen mereka :

” Ahahhahha yg last tu!’

” Yang last tu jurus ape eaa rul?? “

” Yang last tu joget pak maun ka???? “

” Bersilat ke bergelek ni? ayuh g0yang gerud1.. “

” Yg g0yang pinggang tu yg win.. “

” Dalam filem berg4sak ter0k, bila dubbing hujung-hujung, berjoget-joget rupanya.. “

” Yg last tu power mcm dah lpas sgla jurus.. “

” Part yg last tu asal ged1k sgt hahahahah.. “

 ” Last sekali tu x leh tahan.. siap bergelek hehe.. “

” Lepas ni sure viral (par0di) act1on, bunyi dan goyang si wira ni.. “

Sememangnya untuk menghasilkan sebuah filem itu bukannya mudah. Tidak kiralah apa jenis genre yang ditampilkan untuk memberi kepuasan kepada penonton sekalipun ianya tetap memerlukan usaha yang gigih, ketelitian dan kesan yang realistik.

Kami di Berita Kopak mendoakan filem WIRA yang akan ditayangkan di penghujung bulan November nanti akan diminati dan mendapat sambutan ramai. InshaAllah.

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Hairul Azreen by Berita Kopak & Content Media.

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..