” Ad0iii, Shuib siap bukak bacaan yaasin lagi, Syuk pula muka redha je.. “

Video Geng Pagi H0t FM Di Usik Nakal Oleh ‘Juita Nur 2 ‘,  Ramai Yang Kata Reaksi Mereka C0mel Dan Kel4kar  !!!

Shahmira bin Muhamad atau lebih dikenali sebagai Shuib merupakan bekas ahli Kumpulan Sepah yang telah menjadi Juara program realiti Raja Lawak Musim 3 pada tahun 2009 dan dan juga Maharaja Lawak pada tahun 2011.

Setelah Kumpulan Sepah berpecah, Shuib menganggotai kumpulan Sepahtu yang ditubuhkan oleh rakan baiknya, Jep Sepahtu. Pelawak ini telah berkahwin dengan Siti Sarah Raisuddin dan telah dikurniakan 3 orang cahaya mata yang sangat comel.

Pelawak Shuib Sepahtu mula mengendalikan program Geng Pagi Hot (GPH) di stesen radio, Hot FM, bersama rakan setugas, Fizie dan Shuk Sahar. Ceriakan hari semua dengan cerita-cerita Shuk, Shuib dan Fizie serta gelak sakan bersama mereka bermula 6 hingga 10pagi setiap isnin hinggga jumaat . Happening sangat tau !!

Terbaru, Shuib Sepahtu telah memuat naik sebuah video di laman Instagram miliknya. Ianya beserta dengan kapsyen ringkas. Video tersebut memaparkan Shuib bersama rakan setugas Syuk Sahar dan  Fizie di Geng Pagi Hot telah diusik nakal oleh pelakon Drama Nur 2 yang memegang watak Juita iaitu Azar Azmi.

Kelihatan seorang lagi pelakon Nur 2 iaitu  Syafiq Kyle yang memegang watak Ustaz Adam  turut sama berada di situ. Di awal rakaman, ketiga-tiga Geng Pagi H0t ini sedang berdiri sambil mendengar tazkirah dari Ustaz Adam.

Ustaz Adam : Saya dah cakap tadi, jangan tergoda dengan bisikan syaitan..

Fizie : Ustaz, dia macam suka beramai-ramai ustaz …

Fizie : Ustaz dah tak de ni..

Syuk : Jangan..jangan .. kan ustaz dah pesan tadi.. jangan ikut puj0kan sya1tan..

Shuib : Tol0ng ustaz, dia tar1k baju saya ustaz !!!

Jom Klik video di bawah untuk mengetahui apa yang terjadi selepas itu…

 ” Antara kelem4han lelaki paling nyata adalah Wanita,,, Setuju??? “

Rata-rata merasa terhibur dengan reaksi masing-masing apabila digoda Juita lakonan Azar Azmi dalam drama Nur 2. Berikut komen-komen mereka :

” Pasai pa syuib lari jauh. ooooo tkot kn g0daan juita kaaa “

” Shuk tu redho je “

” Bukak yasin yg x tahan tu “

” Reaction masing2 comel  “

” Mentang2 shukk single dia pegang melebih ehhh “

Ya ampunnn.. lawak la reaksi tiga jejaka ni… sabar je la !!!

Kami di Berita Kopak mendoakan  Shuib dan Geng Pagi Hot terus sukses dalam memberi hiburan kepada pendengar-pendengar tanah air. Amin.

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Shuib Sepahtu  by Berita Kopak & Content Media.

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..