” Ad0i.. tak sanggup nak tengok sampai habis.. “

Diana Danielle Kongsi Video Dirinya Disolek Sambil Mata Jurusolek Ditutup Menghiburkan Netizen. Namun Hasilnya Menyer4mkan !!

Datin Diana Danielle Danny Beeson atau lebih dikenali sebagai Diana Danielle merupakan seorang pelakon wanita kelahiran Amerika Syarikat. Bukan sahaja boleh berlakon, Diana juga boleh menyanyi dan menjadi pengacara. Diana merupakan anak tunggal kepada pasangan Norsiah Ramli dan Danny Beeson.

Diana telah berkahwin dengan pelakon, Datuk Farid Kamil pada 3 November 2012. Mereka dikurniakan dua orang anak iaitu Muhammad dan Nur Aurora. Selain berlakon, Diana juga seorang model dan juga pernah melibatkan diri dalam bidang nyanyian.

Diana mula dikenali umum menerusi filem sulung lakonannya Idola pada tahun 2002. Beliau juga telah membintangi beberapa drama TV termasuk Air Mata Maria dan Raisha. Diana mempunyai akaun media sosial yang begitu ramai mengikutinya iaitu seramai 2.5 juta orang.

Menerusi akaun Instagram, Diana memuatnaik satu video dengan ‘caption’ makeup sambil tutup mata. Diana menyatakan ia merupakan satu cabaran dan beliau ingin mencuba cabaran tersebut. Rakan Diana ditutupkan matanya dan dia akan menyolek Diana dalam keadaan mata tertutup.

Mari kita lihat hasilnya dengan menonton video di bawah :

” Mekap sambil TUTUP mata! No im kidding, we decided to do the bl1ndfold makeup challenge so check out how awesome @reezlynrazali is doing makeup with her eyes closed! (she sucked!! ), but she was amazing at feeding me Jus Peraw4n yang D perlukan utk kesihatan dalaman dan kecantikan luaran! “

” Sangat bagus utk wanita, especially kalau lesu selalu & ha1d tak teratur — ada 16 jenis herba dalamnya  @dherbsholdingshq. So if you want to join this challenge too hashtag #ddbl1ndfoldmakeupchallenge dan anda boleh menang sebotol Jus Peraw4n ! “

Rata-rata netizen terhibur menonton video tersebut. Mereka juga menyatakan ingin mencuba cabaran ini. Antara komen-komen netizen :

” Selepas kjadian lipmatte, xds guna dah make up lepastu hahaa ad0ii.. “

” Lets we try this game.. “

” Nk buat challenge ni x meh aku makeupkan haha.. “

” Menariks pulak main make up tutup mata ni.. “

” Dlm lawak tu ada ser4m juga dia mekup.. “

” Adoi.. Xsnggup Nk tgk smpai habis.. Klo Mcm ni.. Baik u suruh ank u solekkn tuk u.. Btol .. “

” Weh aku gelak doh tgok this video , sump4h tak berhenti gelakkk , @elifrhna nak aku buat mcm ni kat kau tak ? “

Menarik dan kelakar juga cabaran ini. Pada sesiapa yang berminat bolehlah mencuba cabaran ini. Pastinya hasil solekan anda akan kelakar seperti ini. Walaupun solekan Diana kelihatan com0t namun beliau masih nampak cantik.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Diana Danielle by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..