” 18 kali permintaan saya nak baby Wawa tol4k. Kali yang ke 19 ni, Wawa tak ada kekuatan nak t0lak. Dia punya aura tu Masya Allah.. “

Amb0i Aeril Zafril Terkena Tempi4s Berita Vir4l Terkini Ke Tu. Kapsyen Aeril Undang Tawa Peminat Tanahair, Memang Win Betul. Tapi Kesian Wawa Zainal Tak Faham !!

Bila disebut nama Suhairil bin Sunari, pastinya tidak ada siapa yang mengenali. Tapi kalau disebut Aeril Zafrel, bukan sahaja golongan dewasa, malah kanak-kanak juga mengenali aktor ini. Memiliki raut wajah yang hands0me menjadi salah satu tarik4n para peminat. Malahan namanya sentiasa meniti dibibir peminat dek kerana lak0nannya yang heb4t.

Filem Hollywood berjudul Mothers Day dimana Aeril diberi watak pent1ng bersama pelakon masy0r Susan Sarandon dan Sharon Stone menjadi titik tolak kegemil4ngan Aeril di persada seni. Sepanjang penglibatan Aeril di dalam dunia lakonan, Aeril telah berjaya memen4ngi anugerah pelakon lelaki terbaik Telenovela pada tahun 2018 menerusi drama mandatori dan ini menaik4an lagi p0pul4riti Aeril.

Umum mengetahui bahawa Aeril sudahpun berkahwin dengan Wawa Zainal pada tahun 2013 yang lalu. Hasil perkahwinan ini, mereka dikurniakan 3 orang cahayamata. Paling terkini Ayya Soffya iaitu anak ketiga pasangan ini yang baru sahaja dilahirkan beberapa hari yang lepas. Bukan sahaja Aeril dan Wawa menjadi perhatian peminat, malahan anak-anaknya juga turut sama dig1lai ratusan ribu peminat.

Menerusi akaun Instagram, Aeril Zafrel memuatnaik status yang mengundang pelbagai reaksi peminat. Tidak ketinggalan isterinya Wawa Zainal yang kelihatan agak b1ngung dan tidak memahami kapsyen suaminya itu. Dalam sibuk mengurus baby Ayya sempat lagi Aeril mengikuti perkembang4n semasa yang hang4t dan menjadi buah mulut rata-rata peminat.

Baca perkongsian Aeril dibawah :

” 18 kali permintaan saya nak baby Wawa tolak. Kali yang ke 19 ni, Wawa tak ada keku4tan nak t0lak.. Dia punya aur4 tu masya Allah.. “

Ramai yang mengetahui ayat ’18 kali’ ini menjadi popular setelah video seorang penceramah agama yang berkahwin lagi menjadi viral di media sosial.  . Apa yang menariknya, Wawa tidak memahai kapsyen yang dimuatnaik oleh Aeril ini. Alahai kesian Wawa.

Rata-rata peminat terhibur dengan kapsyen yang dimuat turun oleh Aeril itu. Antara komen-komen peminat :

” Wuishh kapsyen dia.. Makan dalam doh. Boleh tergig1t cili tuan punya badan. Siapa yg catch up memang tahu la cerita. Siapa yang taktahu, sila rajin ke facebook dan YouTube.. “

” Hahahahhahahahahhahahah.. Kapsyen winn teruksss.. “

” Hahahaahah haw4u punya kapsyen.. “

” Hahahahah dia punya kapsyen tu level 99 memerl1 ahahahahah.. “

” Tahniah @aeril_zafrel & @w4w4_zainal ! Kapsyen mengundang.. “

” Berhasil nampaknya pen0lakan itu.. “

” Tahniah sahabat.. “

” 18 kali saya buat taktahu dekat awak masa bercinta dulu, tapi disebabkan kali ke 19 awak tetap tak put0s asa, saya takda keku4tan nak t0lak. Aura dia punya keku4tan Masha All4h.. “

Sempat lagi Aeril ni kan. Sampai Wawa tak fah4m maksud kapsyen. Mujurlah ramai peminat-peminat yang paham dan tahu maksud gurauan Aeril tu. Kami di Berita Kopak mengucapkan selamat maju jaya buat Aeril dan moga proses menjaga baby berjalan lancar. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aeril Zafrel by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..